Ondanks dat mijn website een hobby is van mij, wordt deze dagelijks door vele unieke bezoekers bezocht. Dat is natuurlijk leuk om te weten dat je niet alleen voor jezelf leuke artikelen/blogs schrijft, maar ook dat andere mijn artikelen/blogs leuk vinden om te lezen.

En voor u wellicht een mooie gelegenheid om uw bedrijf te promoten. Als vele unieke bezoekers mijn website bezoeken en lezen, dan komt o uw advertentie bij deze mensen in beeld. En dat kan al voor een kleine vergoeding!

Uw advertentie zal in de sitebalk van deze website te zien zijn, zoals bijvoorbeeld de advertentie van BadmintonWorld Bespanservice, met daarbij een korte tekst die uw advertentie extra kracht geeft.

Review in bericht

Naast een statische advertentie op mijn website, is het ook mogelijk dat ik uw bedrijf en/of product promoot middels een review in een blog bericht. Een uitgebreide omschrijving met passende afbeeldingen/foto’s van uw bedrijf en/of product, om nog meer aandacht te krijgen, waarbij potentiële klanten nog meer interesse krijgen om uw bedrijf te bezoeken of uw product te kopen.

Er is veel mogelijk, zolang het past binnen hetgeen ik wil plaatsen op mijn website. Denk hierbij aan de doelgroep van uw bedrijf en/of product.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via de contactpagina op de website of door simpel HIER te klikken.