Hey allemaal!

Ook ben ik vandaag naar het landschap Liereman in Oud-Turnhout geweest samen met mijn ouders en broertje. We hebben daar eerst wat gedronken en hebben toen gekeken welk pad we zouden nemen. We liepen naar de kaart en daarop stonden verschillende routes. Van 1km tot 7 km. Wij hadden de route van 4,4km gepakt en zijn toen op pad geweest. Het was een super geslaagde dag, want het was lekker weer, en ook nog is een super leuke tocht!

Copyright © Rowena BertensWe zijn langs akkers, weilanden, wateren, kleine moerrasjes en grote open velden gelopen. Er waren heel wat insecten en andere beestjes. Ook hebben we in een weiland 4 paarden zien staan, in een boom een apparte vogelsoort gezien en veel kikkers gespot. Ook hebben we de koekoek gehoord, andere vogels gehoord én gezien, kikkers gehoord en nog wat honden gezien die met hun baasjes gingen wandelen door de routes.

Op het kruispunt, voordat je naar het landschap gaat, stond een soort totempaal met daarop een uil bovenop 3 boeken, uitgesneden uit de boom. Het was zo’n mooi gezicht, dat we even gestopt zijn op de terugweg onderweg naar huis en ik een foto ben wezen maken.

Er waren zulke mooie landschappen waar je zulke mooie foto’s kon maken! Ook heb ik heel veel foto’s kunnen maken, ook heeft papa wat foto’s van ons gemaakt hihi.

Het was, nogmaals, een super geslaagde dag!

Dit was het voor vandaag!

Hieronder kunnen jullie de foto’s zien die ik vandaag gemaakt heb!

Groetjes!

Landschap Liereman