Hey allemaal!

Vandaag heb ik weer nieuwe foto’s voor jullie!

Copyright 2018 Rowena Bertens
Gemaakt op: 2018.05.02
Deze foto heb ik gemaakt vanuit de tuin. Ik zag de duif zo op een tak zitten, dus ik ging onder het afdak staan waar ik deze foto heb gemaakt!

Copyright 2018 Rowena Bertens
Gemaakt op: 2018.05.02
Deze foto is gemaakt in de plantenbak in de tuin. Ik zat lekker in het zonnetje te genieten met mijn camera naast me en keek een beetje rond. Toen zag ik dat vliegje op het plantje zitten, dus ik mijn camera pakken en foto’s schieten.

Copyright 2018 Rowena Bertens
Gemaakt op: 2018.05.02
Ik zat op een moment op mijn hurken voor de plantenbak te bedenken wat ik zou kunnen fotograferen. Toen zag ik dit vetplantje en begon ik een beetje met de instellingen te spelen en kwam er dit uit!

Copyright 2018 Rowena Bertens
Gemaakt op: 2018.05.02
Ook zag ik dit perkje met vetplantjes. Ik vindt deze foto oprecht mooi vanwege de kleine draadjes die tussen de blaadjes van het plantje loopt die je tevens ook goed kunt zien!

Deze foto’s zijn dus recentelijk gemaakt! Ik ben stiekem toch wel een beetje trots op mijn creaties, en dat terwijl ik nog maar net 1 á 2 maanden bezig ben met fotograferen. Ik zal ook even uitleggen wáárom ik ben gaan fotograferen.

Ik lag dus op de bank tv te kijken en zag een reclame van een site langskomen van een man die honden fotografeert. Ik vond het wel interessant en hoe vaker die reclame voorbij kwam, hoe vaker ik ging opletten. Op een gegeven moment zei ik tegen ons pap: “Pap, ik wil gaan fotograferen, vraag me niet waarom.” Dus ik ging op internet kijken naar een simpele camera. Er stonden leuke cameraatjes op, maar niet de soort camera’s die ik zocht. Ik zocht een simpel cameraatje die eenvoudig was en makkelijk overal mee naar toe kon. Uiteindelijk mocht ik de camera van mijn opa lenen, die ik nu dus gebruik. Ook al is het geen camera die je makkelijk in je tas kan doen en op pad kan gaan, maar hij werkt super fijn en is eenvoudig qua instellingen. Hoewel ik niet alle tijd van de wereld heb door school, heb ik genoeg vakanties en weekenden waarin ik op pad kan gaan en foto’s kan maken.

En ja, dat was dus waarom ik wou gaan fotograferen!

Dus! Dit was het weer voor vandaag! Ik hoop dat jullie het een beetje interessant vonden en van de foto’s genoten hebben!

Tot snel!

Groetjes Rowena!!