Hei allemaal!

Daar ben ik weer van lang weg geweest en vandaag heb ik weer gloednieuwe foto’s!

 

Vandaag ben ik met mijn ouders en broertje richting Coo, in België, gereden om daar foto’s te maken.

Copyright © Rowena BertensDaar hebben we wat rond gelopen en hebben mama en ik foto’s gemaakt met onze camera’s. We hebben daar best wel wat gezien. Ik heb het erg naar mijn zin gehad, want dit was is een keer anders dan in Nederland foto’s maken!
Ik heb foto’s gemaakt zoals deze kerk hiernaast dit bericht en ook van de bergen die om Coo lagen. Ook had ik een foto van Plopsa Coo gemaakt, maar daar was niet veel op te zien, want het was redelijk klein.
Ook zijn we naar de waterval wezen kijken die daar stroomt, al dachten we dat het een mega grote waterval was. Helaas hebben we geen grote gezien maar wel een wat kleinere.
Ik ben er vandaag ook achter gekomen dat ik bloemen leuk vindt om te fotograferen, hieronder de foto’s die ik gemaakt heb.

Sorry voor het late uploaden mensen, maar ik had niet echt motivatie om foto’s te maken, dat geef ik eerlijk toe. Gelukkig had ik dat vandaag wel zodat ik weer nieuwe foto’s kon laten zien!

Ook vindt ik het super tof dat jullie in mijn gastenboek schrijven, ik kijk er heel erg naar uit om meer leuke feedbacks van jullie te lezen!

Vergeet niet om goed op te letten voor nieuwe foto’s, want deze week kunnen er meer verschijnen op deze pagina 😉

Ik hoop dat jullie deze foto’s weer leuk vinden!

Groetjes!

Coo