Nou, daar is hij dan.. Mijn eerste echte blog! Hierin neem ik jullie mee in mijn dagelijkse leven en plaats ik zo nu en dan een kort verhaal, omdat ik dat leuk vind om te schrijven! Mijn vader heeft me aangestoken omdat hij ook blogs schrijft en het leek me leuk om dat ook te doen. Dus hij heeft me uitgedaagd om wie het leukste een blog kan schrijven ;-). Mijn broertje heeft ook een website waar hij ook hele leuke berichten schrijft, momenteel over het Corona virus

Voor degene die mij nog niet kennen, ik ben Rowena, ik ben 17 jaar oud en ik vind het leuk om foto’s te maken en verhalen te schrijven! Ik ben voor de rest met de studie Kapper bezig te Tilburg, en daar heb ik veel plezier in. Ik ben van plan om uiteindelijk een eigen salon te starten en daarin kapsels ga creëren met de mooiste kleuren, uiteraard ook het standaard riedeltje wat er in de salon word gedaan.

Momenteel zit ik vanwege het Corona virus thuis aan school te werken, wat natuurlijk niet leuk is aangezien je niet met vrienden in de les zit. Wij voeren de lessen uit op Microsoft Teams, net zoals veel scholen in Nederland. Veel van mijn klasgenoten dachten, toen ze te horen kregen dat school niet doorging, dat ze 3 weken lang niets konden doen en lekker naar buiten konden om met vrienden op een terrasje te gaan zitten. Maar nee, dat was niet zo, want school ging gewoon door via internet! Ik vind het fijn om thuis te zitten, want dan kan je gewoon doorwerken, maar het is ook minder fijn omdat je zo lang binnen zit zonder je vrienden. Al kun je ook met vrienden in quarantaine gaan bij iemand thuis, is ook gezellig.

Nou, dit was dan mijn eerste echt blogverhaal! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en misschien wel een berichtje achterlaten onder mijn bericht!

Ik hou jullie op de hoogte!

Greetzzz Rowena!