Hallootjes! Daar ben ik weer!

Op 7 april ben ik samen met papa weer wezen wandelen. Dit keer zijn we naar de Oisterwijkse Bossen en Vennen geweest. Het is een groot gebied waar je kunt wandelen en als ruiter zijnde met je paard kunt rijden.

Ik had weer eens zin om er op uit te gaan dus vroeg ik aan papa of hij zin had om in de avond samen te gaan wandelen. Papa had daar wel zin in dus gingen we na het eten erop uit met z’n tweetjes. Samen zijn we in de auto gestapt en is papa naar Oisterwijk gereden. Toen we daar aankwamen zijn we rond het grote meer gelopen wat daar ligt. We hebben allerlei plantjes gezien die in bloei stonden, ganzen gezien die de hele tijd overvlogen, koolmeesjes gehoord en gezien en allerlei insecten die druk in de weer waren.

We hebben het echt naar ons zin gehad! We hebben allebei super mooie foto’s kunnen maken! Ik alleen helaas niet met mijn camera, want de accu die erin zat was leeg… Dus heb ik de foto’s met mijn telefoon gemaakt! Hieronder kunnen jullie de foto’s zien die ik heb gemaakt met mijn telefoon en wauw, ik vind ze echt goed gelukt! Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten, want dat vind ik leuk om te lezen.

Tot de volgende keer!

Groetjes, Rowena!

Oisterwijk Bossen en vennen