Home>>Algemeen>>Nieuw Concept???
Algemeen

Nieuw Concept???

Hey allemaal,
Daar ben ik weer, maar dit keer gooi ik het roer helemaal om. Ik ben namelijk begonnen met een nieuw en ververst YouTube kanaal, genaamd Biking With Jonathan.

Ik ben dit YouTube kanaal begonnen omdat ik een GoPro heb gekregen van mijn vader voor kerst. En aangezien ik altijd al YouTuber wou worden is dit mijn kans om het proberen op te pakken bij 0 abonnees. Maar een nieuw begin betekend ook een mooie nieuwe template. Ik en mijn vader hebben gekeken voor een nieuwe template, er hier is hij dan. Een mooie nieuwe template.

Uitleg video over mijn apparatuur

Uitleg

Zoals u hier boven ziet, heb ik al een leuke video gemaakt voor Biking With Jonathan. Ik heb hiervoor het programma Wondershare Filmora Editor gebruikt. Het is fijn en goedkoop programma die je snel en goed kunt gebruiken, eerst gebruikte ik namelijk OpenShot. Maar als ik tekst wou invoeren duurde het te lang, dan was ik na drie uur nog niet klaar. Maar ik ben blij dat ik weer iets nieuws heb gevonden wat ik te gek vind. Want zoals jullie al hebben gelezen wou ik altijd video’s maken. Maar nu kan ik het eindelijk, jullie kunnen sowieso in de Zomer bijna elke dag een video verwachten aangezien ik het lekker vind om in de zomer lekker te gaan fietsen, al is het 35 graden, dan ga ik fietsen omdat fietsen mijn passie is. Ik fiets dan meestal minimaal 20 Kilometer ver. Ik heb namelijk in 2020 meer dan 1.000 Kilometer gefietst, even een weetje tussen door is ook leuk. Aangezien ik sowieso elke dag als ik naar school zou moeten 4 Kilometer fietste op een dag, dan gaat het snel.

Maar willen jullie nou niks missen van mijn video’s missen? Abonneer dan op mijn kanaal en zet het belletje aan om bij elke video die ik upload een melding te krijgen.

Andere serie

Binnenkort komt er nog een soort serie op mijn kanaal, maar daar ga ik het de volgende keer hebben. Dus ik hoop dat jullie genoten van mijn 1ste blog van 2021.

Tot de volgende keer!!

1 Comments

  1. Leuke eerste blog van het nieuwe jaar! Ik ben benieuwd wat je allemaal nog gaat schrijven en wat voor leuke filmpjes er allemaal nog gaan komen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: