Home>>Algemeen>>Het is zo stil in Nederland.
©jonathan.cona.nl
Algemeen

Het is zo stil in Nederland.

Ik ben deze week samen met mijn vader lekker wezen wandelen bij het Wilhelminakanaal en we hebben natuurlijk de gelegenheid gepakt om paar leuke fotootjes te maken.

Papa vroeg aan mij of ik wou wandelen, en ik zei: “Ja hoor, dat is super gezellig!” Dus ik pakte mijn camera om fotootjes te maken bij het Wilhelminakanaal, een keer iets anders dan thuis zitten achter mijn laptop en dan gaan gamen. En wandelen is ook lekker gezond en is goed voor je, en alleen maar gamen is ook slecht voor je ogen. Maar het was super gezellig met mijn vader en we hebben over van alles en nog wat geketst. Maar we hebben ook leuke foto’s van elkaar gemaakt, bijvoorbeeld deze:

Foto van mijn vader

En papa had ook weer een leuke foto van mij op zijn website gezet. Maar ik merk wel als we gaan wandelen in de tijd van Het COVID-19 Virus Dat het heel leeg is op straat, ik had het namelijk met mijn vader over dat de vogels helemaal niks weten wat er met de mensheid is en het enige dat ze denken als ze over vliegen is: “Wat is het leeg hier, meestal is het veel drukker.” Maar bij de vogels is het wel druk en bij ons? Heel leeg. Maar ja, we kunnen er nu niks aan doen als mensen, ja…. thuis zitten kan, meer kan je er namelijk niet aandoen……

#WASGEZELLIG!

#STAYHOME

2 Comments

  1. Leuk hoor Jonathan, dat je zo met je vader op pad gaat om leuke foto’s te maken. En ze zijn mooi geworden.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: