Home>>Algemeen>>Een gloednieuw project
Algemeen

Een gloednieuw project

Een gloednieuw project?? Wat zal dat zijn? Op die vraag ga ik in dit bericht antwoord geven.

Een nieuw project starten is altijd spannend en soms ook moeilijk, zeker als dat om een eigen bedrijf starten gaat. Maar toch heb ik er voor gekozen om het te proberen. Ik ben sinds mei bezig geweest om een mooie en handige webshop te creeëren zodat mensen alvast een kijkje kunnen nemen, zodat het zich langzaam opbouwd. En zodat mensen alvast kennis kunnen maken met JooBee, de naam van mijn bedrijfje.

Wat voor Webshop?

Ik heb ervoor gekozen om een webshop te maken voor kleding en sportartiklen, die voor elke doelgroep aantrekkelijk is. Het is overigens wel moeilijk om met elke doelgroep rekening te houden, want de sommige houden weer van dit, en de andere van dat. Maar daarom wil ik het groots uitpakken, maar hoe? Dat ga ik natuurlijk nog niet verklappen.

Hulp

Ik ben ook blij dat ik geholpen kan en word door mijn vader, die ook een eigen bedrijf heeft. En ik ben heel dankbaar dat ik geholpen kan worden met mijn bedrijfje, het is wel soms een opluchting als ik het niet snap.

Waar te vinden?

JooBee is te vinden op Instagram, facebook en de webshop voor nu. Ik wil proberen om het uit te breiden naar andere platformen, maar dat is nog voor later.

Ik dank jullie allen voor het lezen van mijn bericht, en hopelijk tot de volgende keer!

https://www.joobee.nl/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: