Hallo allemaal, sorry dat dit bericht niet zondag de 5de online kwam(ik was het gewoon helemaal vergeten, stoute Jonathan). Zolang maar elke zaterdag om 12.00 iets online komt.

Mijn Wedstrijden.
Ik deed mee aan U-15 veren klasse, ik zat in een pool van 3 mensen dus ik had 2 wedstrijden. Mijn eerste wedstrijd was om 09.50, maar die wedstrijd viel uit doordat mijn tegenstander er niet was. Mijn tweede wedstrijd was om 10.40 dus ik mocht best wel lang wachten, maar het was een leuke wedstrijd. Ik moest tegen Chevayo Pattinaja. Eerste ging best wel lekker ik had 15 punten het werd uiteindelijk: 21-15 voor Chevayo. Tweede set ging best wel slecht want ik kon maar 6 puntjes scoren dus had ik 2 sets verloren met: 21-15 en 21-6. Dus toen mocht ik naar huis toe na een wedstrijd, het maakt mij niet uit of ik win of verlies, zolang ik er maar plezier in heb.

Maar aan alles komt natuurlijk een eind, ik kan natuurlijk niet alles winnen. Ik moet morgen ook lekker een wedstrijdje spelen voor de competitie in de U-15, dit keer is het wel een makkelijke U-15. Het is gewoon lekker met nylon. Ik moet thuis tegen Eindhoven(best wel makkelijk, vorige keer hadden we met 1-7 gewonnen, dus even hopen dat het dit keer weer goed gaat.

Tot volgende week!!