Vandaag super mooi weer, zonnetje straalt aan de blauwe lucht en het is ca. 27 graden. Leek mij een mooi moment om samen met mijn dochter op pad te gaan om samen foto’s te gaan maken hier in de buurt. Mijn dochter wil namelijk graag beter leren fotograferen en dat doe je o.a. door het vaak uit te voeren en te leren van de momenten.

© cona.nl | Corné Bertens
Mijn dochter Rowena

Dus samen met de camera op pad, de natuur in. We hebben hier in Tilburg best leuke omgevingen waar je mooie foto’s kan nemen, zoals rondom het Wilhelminakanaal in Tilburg, in dit geval ter hoogte van de wijk waar wij zelf wonen, Reeshof Tilburg.

Hieronder een klein aantal foto’s die ik zelf heb genomen met mijn wat oudere digitale spiegelreflexcamera. Mijn dochter zal haar eigen foto’s natuurlijk plaatsen op haar eigen website.

De camera waarmee ik de foto’s heb genomen is een Canon EOS 400D met Sigma DC 18-200mm lens. Zoals eerder hier gezegd, een ouder model. Maar toch blijf ik het een fijne camera vinden, ligt lekker in de hand en is zeker niet te zwaar om mee te sjouwen tijdens een leuke wandeling in de natuur.

 

Wilhelminakanaal Tilburg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.