Wat is er mooier als race- en formule 1 liefhebber om te gaan kijken in het Spa-Francorchamps Racetrack Museum? Wow, wat een nostalgie aan race auto’s zie je daar, je krijgt er gewoon kippenvel van. jammer dat je de auto’s niet even hoorde ronken, want dat zou het plaatje compleet gemaakt hebben.

Maar wat gaaf, om die oude race-auto van zo dichtbij te hebben kunnen bekijken. Mocht je een keer in de buurt zijn van Spa-Francorchamp, rij dan ook even naar het stadje Stavelot. dat ligt op een steenworp afstand van het circuit. Als race-fan wil je dat gewoon een keer gezien hebben.

Het is niet super groot, maar wel gaaf om te zien. Alleen de geur van olie, brandstof en rubber doen een race-fan al goed. En die geur komt je tegemoet zodra je het museum betreed….

Spa-Francorchamps Racetrack Museum

Comments (4)

 1. Johan

  Beantwoorden

  Gave foto’s van de mooie auto’s. Misschien ook maar eens een keertje gaan kijken hier, toch wel fan van de Formule 1. Dus lijkt mij dit ook wel gaaf om te zien.

  • Corné

   Beantwoorden

   Zeker leuk om te zien, maar geen vulling om een dag door te brengen. Binnen 2 uur heb je alles echt toch wel gezien. Ik had het groter verwacht, maar zeker de moeite waard als je echt van historische raceauto’s houdt.

   • Johan

    Beantwoorden

    Bedankt voor de aanvulling. Top, dan houdt ik daar rekening mee dat het niet een dag zal vullen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *