Voor Max Verstappen al twee WK-titels binnen heeft gehaald en de ene race na de ander wint, was ik een Michael Schumacher Fan, al vanaf het moment dat hij in die gele Benetton stapte. Voor mij was dat toen de toekomstige wereldkampioen. En wat voor een zeg….

En als je dan de mogelijkheid krijgt om de privé collectie van Michael Schumacher te kunnen bewonderen, dan heb ik er twee uurtjes rijden er best voor over om naar Keulen te rijden, waar de onderstaande wagens allemaal zijn te bewonderen…

Een schitterende collectie die je van dichtbij mag bekijken, helaas niet aanraken wat natuurlijk begrijpelijk is. Maar wat gaaf dat je dit alles op je gemak kan bekijken, kan bewonderen en nog meer respect krijgt van de kleine ruimte waarin een coureur moet werken om de races proberen te winnen.

In dat stoeltje, in die kleine ruimte, ik pas er niet in hoor. Super gave collectie!! Vanaf zijn eerste Tony Kart tot aan de laatste F1 Mercedes waarin hij heeft gereden. En het is GRATIS entree! Alleen de brandstof en een beetje parkeergeld om dit te mogen gaan bewonderen.

Voor een echte Formule 1 liefhebber best gaaf om te kunnen zien, zeker als je destijds ook nog eens fan was van Schumi!

Michael Schumacher
Michael Schumacher

Hieronder een kleine greep uit de foto’s die ik daar heb gemaakt….

Onderaan deze pagina nog een leuke video met daarin de foto’s verwerkt!

Michael Schumacher Private Collection


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.