Gulpen Limburg

Vandaag met mijn vrouw en zoontje een autoritje gemaakt naar het dorpje Gulpen in Limburg. Ik had op internet een aantal mooie foto’s gezien van een kasteel daar in de Gemeente Gulpen-Wittem, dus leek mij dat leuk om daar ook foto’s van te gaan maken, gezien het er prachtig uitzag op de foto’s.

Kasteel Neubourg is een kasteel in de Nederlands Limburgse gemeente Gulpen-Wittem, iets ten westen van het dorp Gulpen. Vanaf de hoger gelegen Provinciale weg 278 heeft men een fraai uitzicht op het kasteel.

BRON: Wikipedia

Maar ik had wellicht iets beter mijn eigen kunnen verdiepen in het Kasteel Neubourg, alvorens ik met hoge verwachtingen naar het diepe puntje van Limburg was afgereisd. Want helaas kun je niet dicht bij het kasteel komen, alleen het vervallen achterste gedeelte van het kasteel kun je dan nog wat foto’s maken. Maar helaas kun je de voorkant niet benaderen. Dat vond ik dan wel jammer, al had ik dat natuurlijk eerst ook moeten uitzoeken.

Het gekke is wel dat via Google te vinden is dat er openingstijden zijn, maar een ingang om naar binnen te kunnen, heb ik helaas niet gevonden.

Maar we hebben er wel heerlijk kunnen wandelen, de omgeving is er zeker prachtig…

Gulpen Limburg & Kasteel Neubourg in Gulpen-Wittem

6 thoughts on “Gulpen Limburg”

  1. Bij een wandeling ik het ook vaak zoeken naar het vertrekpunt maar toch gek dat ze openingsuren vermelden maar geen punt waar je het kasteel kan bezoeken.

Geef een reactie