Even een frisse neus halen

Wandeling

Omdat we toch al zoveel binnen moeten zitten, leek het mij heel gezellig om samen even met mijn zoontje te gaan wandelen, even eruit, even fris neus halen. Allebei onze camera’s mee, zodat we onderweg nog wat leuke foto’s konden maken van de natuur hier in de buurt.

Even een warme jas aan, camera’s om onze nek gingen we samen op pad. Ik vond het nu al gezellig, even quality time met mijn zoontje. En als wij samen op pad gaan, wordt er altijd heerlijk gekletst met elkaar. We praten over alles en nog wat, net waar we zin in hebben. Het onderwerp corona is dan ook een van de onderwerpen als we richting het Wilhelminakanaal lopen. Het is nog steeds rustig op straat, ondanks dat we rond het spitsuur aan de wandeling begonnen.

De eerste foto’s werden dan ook al snel genomen, samen opzoek naar de leukste, mooiste en speciale plekjes rondom het gebied van het kanaal. Elkaar tips geven over een leuke spot en dan de shot nemen. En dan weer rustig verder wandelen…

Mijn zoontje Jonathan
Mijn zoontje Jonathan

Voor dat we het eigenlijk in de gaten hadden, waren we al ruim een uur aan het wandelen, kletsen en foto’s schieten. “Pap, ik vond het super gezellig”, hoorde ik mijn zoontje nog even zeggen toen we weer bijna thuis waren. Dat doet je goed om van je eigen kind te horen. En ik vond het ook super gezellig om samen even die heerlijke wandeling te maken…..

Wandeling bij Wilhelminakanaal

4 thoughts on “Even een frisse neus halen”

 1. Zoals Ik al eerder schreef bij een ander bericht van jou, echt een super papa!
  En er zitten weer een paar hele gave foto’s tussen.

 2. Jij lijkt mij echt een trotse vader Mooi en zeldzaam hoe jij dat ook nog eens beschrijft. Genieten met je zoon…..tof hoor…en tja, elk voordeel heeft zijn nadeel
  Ondanks dat we natuurlijk allemaal hopen dat het Coronavirus weer snel geschiedenis is en ondanks dat we er niet massaal op uit moeten gaan,
  zouden velen wat mij betreft wel een voorbeeld aan jou kunnen nemen; koestermoment creëeren en vooral genieten samen met je kind.

  Bij toeval kwam ik laatst op jouw website en sindsdien kom regelmatig weer een kijkje nemen: Naast de prachtige foto’s, vind ik het echt leuk om de jouw persoonlijke blogs te lezen….

  1. Dank je wel voor de mooie woorden, daar wordt ik dan weer stil van. Leuk dat je mijn blogs leest en volgt. Dit soort reacties motiveren mij nog meer om leuke en boeiende blogs te blijven schrijven.

Geef een reactie