Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elf-Elf in Kruikenstad

11/11/2021 @ 15:30 - 23:11

Elf-Elf in Kruikenstad
Elf-Elf in Kruikenstad

Het Elf-elf feest in Kruikenstad gaat door. De traditionele start van het nieuwe carnavalsseizoen op 11 november start vanaf 15:30 uur. De groen-oranje festiviteiten, met als hoogtepunt de bekendmaking van de nieuwe Prins van Kruikenstad en zijn gevolg, vinden dit jaar plaats op het Willemsplein.

Ik zie oe wir war?!
Onder het nieuwe motto “Ik zie oe wir war?!” viert Kruikenstad dit seizoen de terugkeer van carnaval. “Eindelijk kunnen we weer samenkomen en het mooiste feest van het jaar vieren. Elf-elf is dit jaar niet alleen de start van een nieuw carnavalsseizoen, maar ook het moment waarop veel Kruiken en Kruikinnen elkaar na lange tijd weer gaan zien” licht Patrick Dewez, voorzitter van Carnavalsstichting Tilburg, toe.

Versoepelingen
Met de huidige versoepelingen is het weer mogelijk om een evenement als Elf-elf te organiseren. “De veiligheid én gezondheid van de bezoekers, staan uiteraard centraal” benadrukt de voorzitter. De stichting is op dit moment nog druk bezig met de organisatie en het programma. Hoe het evenement er precies uit gaat zien, zal de komende tijd duidelijk worden via de kanalen van de Carnavalsstichting Tilburg. “Het gaat sowieso een onvergetelijke Elf-elf worden” belooft Dewez.

Gegevens

Datum:
11/11/2021
Tijd:
15:30 - 23:11
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.kruikenstad.nl/agenda/elf-elf-in-kruikenstad

Organisator

De Carnavalsstichting Tilburg

Locatie

Willemsplein
Tilburg, 5038 XZ Nederland + Google Maps

Geef een reactie