Ik weet het nog goed dat ik op 14 augustus 1989 op mijn brommertje naar Oisterwijk tufte om daar mijn contract te gaan tekenen bij GTI. GTI was in die tijd één van de grootste bedrijven in Nederland in de installatietechniek. Nu bijna 32 jaar later werk ik nog steeds bij dit zelfde bedrijf en krijgen we weer een nieuwe naam.

Ik zeg gekscherend wel eens, dat het mij niet uitmaakt wie het geld op mijn rekening stort, zolang het maar gestort wordt. En eigenlijk is het ook zo, dat het niet uitmaakt hoe het beestje heet.

En als je mijn curriculum vitae bekijkt, dan heb ik al aardig bij wat bedrijven gewerkt, gestart bij GTI, zo naar GTI Suez, Cofely en ENGIE en dadelijk naar EQUANS. Dus zal ik het onderstaande plaatje binnenkort maar gaan aanpassen hahaha

30 jaar in dienst
Hier komt binnenkort nog een ander logo bij…..

Bijna 32 jaar al bij dezelfde werkgever en nog steeds heb ik het goed naar mijn zin. En natuurlijk ben ik nog steeds een echte GTI-er, want onder die naam ben ik ooit begonnen bij dit mooie bedrijf. En dat het nu dan EQUANS gaat heten, maakt mij dan nog niet zo heel veel uit.

Het blijft toch het bedrijf waar ik mijn eigen heb kunnen opwerken en nog steeds met plezier werk. En denk dat ik dat nog wel volhoudt tot mijn pensioen. Jeetje, als dat zo is, zal ik de 45 dienstjaren nog wel aantikken, vermoed ik. Dan ben ik 64 en met de huidige pensioensregelingen zal ik dan nog met de rollator naar het werk moeten.

EQUANS, een aparte naam. Wordt weer wennen als we de telefoon oppakken hahaha. Maar ach, wellicht brengt het weer mooie veranderingen met zich mee. Wie zal het zeggen….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.