Mijn zoon en ik kunnen haast niet meer wachten, want als het meezit kunnen we snel weer naar Basic-fit. Wij hebben er weer zin in en de reservering voor donderdagavond 20-5-2021 is reeds gemaakt bij de Basic-fit locatie in Tilburg, waar wij altijd gaan sporten. Laten we hopen dat de cijfers blijven dalen, dan mogen we gewoon weer in de sportscholen en sporthallen gaan sporten.

Dus binnenkort hopen mijn zoon en ik weer samen in de sportschool te staan, zoals op de iets oudere headerfoto van deze blog. Want toen waren we al lekker bezig, alleen werden we in eind 2020 ineens tot stilstand gebracht omdat echt alles op slot ging. Dat was echt een drama voor ons, niet meer kunnen/mogen badmintonnen en niet meer naar basic-fit om te kunnen trainen.

Maar gelukkig mogen we weer en gaan we er meteen gebruik van maken. En dat veel mensen het hebben gemist, was direct te merken toen het mailtje binnenkregen dat we weer konden reserveren bij Basic-fit. Woensdagavond 19 mei was dan ook al vol! Dus dan maar een dagje later. We zijn al weer helemaal happy dat we weer mogen en kunnen gaan sporten, al dan niet met gepaste maatregelen.

Zet de positieve flow zich voort?

Zouden deze versoepelingen de voorbode zijn dat we weer langzaam naar het “oude leventje” terug kunnen gaan? Zouden we nu eindelijk in de positieve flow terecht komen? Want voor mij brengt bijvoorbeeld dat we weer mogen gaan sporten meer met zich mee. Ook mijn bedrijfje, welke direct verbonden zit aan de sport badminton, krijgt hierdoor waarschijnlijk een positieve herstart. Want als er weer badminton gespeelt wordt, heeft men ook weer nieuwe bespanningen e.d. nodig.

Ik denk dat ik dit wel nodig heb, deze positieve flow. De laatste tijd ging het allemaal niet zo heel lekker, zat gewoon niet goed in mijn vel. Hopelijk krijg ik nieuwe energie door deze positieve flow en dat het zich echt allemaal doorzet.

Nu weet ik dat er ook veel mensen tegen het vaccineren zijn en ik zag daar ook niet echt heil in. Maar als ik door een simpel prikje mijn vrijheid weer terug kan krijgen, mogen ze vandaag van mij die brief met de oproep om te vaccineren vandaag nog in mijn brievenbus gooien. Ik laat mij dus wél vaccineren en hoop dat dit een steentje bijdraagt aan het openen van Nederland en de rest van de wereld.

Want we horen niet opgesloten te zitten, we willen juist mooie herinneringen bouwen met degene waarvan we zoveel houden. En als zo’n spuitje ons daarbij helpt? Nou, mooi toch.

Ik ben niet altijd positief geweest en mijn vraagtekens gezet bij alles wat met de corona heeft te maken, maar ben er wel klaar mee. Kom maar op met die spuit! Ik wil weer feesten, ik wil weer genieten van alles waar ik 1,5 jaar geleden ook van aan het genieten was met vrienden.

Nog een beetje kliederen met verf

En eigenlijk komt het wel op het juiste moment, die nieuwe versoepelingen. Want langzaam begint de verf ook op te geraken en zijn de meeste klusjes al weer klaar in huis. Ik zit nog te wachten op een paar nieuwe deuren die ik onlangs heb besteld en dan is de huiskamer zo goed als helemaal klaar. Ook de gang zijn we maar meteen wat nieuwe kleurtjes aan het geven.

Heerlijk hoe je bestaande vertrouwelijke omgeving weer ineens nieuwe energie krijgt door de verse nieuwe kleuren die je hebt toegepast. Alsof je in een ander huis terecht komt. Het geeft meer weer in ieder geval weer nieuwe energie.

Klussen in huis
Alles in huis weer opfrissen met nieuwe frisse kleurtjes

Ik kijk weer met veel positieve en nieuwe energie naar de komende tijd. Ik hoop echt dat we nu weer terug gaan naar ons “normale leventje”, weer kunnen gaan genieten van en met onze vrienden en weer een mooi feestje kunnen maken in de komende tijden, zonder dat we in bedwang worden gehouden door een virus. Want dat brengt ons niets waar we vrolijk van worden…..

3 Replies to “Wij hebben er weer zin in”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.