Vandaag weer eens mijn website bijgewerkt. Nieuwe template verder ingericht en indelingen aangepast. Blijft toch leuk om lekker te knutselen aan je eigen website, veel leuker dan heel dat Social Media. Een eigen website kun je geheel naar eigen smaak indelen en plaatsen wat je zelf wil, zonder dat bijvoorbeeld een facebook bepaalt wat je wel of niet mag plaatsen.

Deze week daarom ook weer mijn oude template van de website vervangen door een frisse nieuwe template. Zodat mijn website er weer netter en duidelijker eruit ziet. Nog wat nieuwe functie toegevoegd.

Zo heb ik ook de lijst met weblinks weer uitgebreid, met de link naar de website van Eddy Boerman. Eddy heb ik een tijd geleden leren kunnen in de sporthal en was destijds al bekend als de Blade Badmintonner en speelde mee in het circuit van het Aangepast Badminton. Maar ook ging Eddy de uitdaging aan om deel te nemen aan de reguliere badmintontoernooien, waar hij het opnam tegen de spelers zonder lichamelijke beperkingen.

Eddy Boerman Photography

Maar terug naar de link naar zijn website, Eddy Boerman Photography, waar hij zijn vele mooie foto’s plaatst die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. Ik nodig u dan ook graag uit om zijn website eens te gaan bekijken.

En als u dan toch graag foto’s kijkt, dan is de website van mijn dochter Rowena ook meer dan de moeite waard. Mijn dochter heeft vorige jaar de digitale camera opgepakt en is o.a. de natuur in gegaan om mooie foto’s te schieten. Natuurlijk nog wel lerende, maar de eerste serie foto’s is echt al geweldig om te bekijken.

En als u dan toch op haar website bent, schrijf dan meteen even een leuk berichtje in haar gastenboek op haar website. dat zal ze zeker waarderen.

Copyright © cona.nl
Rowena’s Photography

De komende maanden zal ik zeker met mijn dochter weer samen op pad gaan om in de natuur weer mooie foto’s te schieten. Toch wel mooi om als dochter en vader samen een leuke hobby te hebben. Het geeft toch ook wel weer een bepaalde rust om in de natuur te lopen en tussen het fotograferen te kunnen genieten van de mooie natuur die ons mooie Nederland ons te bieden heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.