Eindelijk is het dan weer zo ver, we mogen weer gaan trainen!! De sportscholen gaan weer open en dus kan ik weer naar Basic-Fit in Tilburg om te gaan werken aan mijn goddelijke lichaam. Ik kijk er echt naar uit om morgen d.d.1-7-2020 meteen weer aan de slag te gaan. Ik heb het echt wel gemist….

Afgelopen zaterdag meteen gereserveerd om woensdag d.d.1-7-2020 meteen aan de slag te kunnen gaan. Natuurlijk zal het allemaal wel even wennen worden, omdat de 1,5 meter gerespecteerd moet worden binnen de sportscholen. Dus even kijken wat dat met zich meebrengt.

doel zonder plan
Een doel zonder plan is niets meer dan een wens

En natuurlijk ook dat het wel even wennen zal zijn dat je niet zomaar even naar Basic-Fit kan rijden om te gaan sporten/trainen. Vooruit plannen en rekening houden met de dagen die eventueel vrij zijn om te kunnen reserveren. Raar natuurlijk, dat ik pas weer kan/mag reserveren als ik mijn sessie erop heb zitten, maar heb er wel begrip voor. Als je elke dag vooruit kunt reserveren, dan zijn er een hoop mensen die ineens elke dag de plekken wegpikken bij de mensen die minder tijd hebben.

Ik heb er niet zo’n moeite mee, ik ben blij dat ik weer kan/mag sporten. Want eigenlijk had men eerder gezegd dat het pas weer vanaf 1 september pas weer zou mogen. Dus is dit natuurlijk fijn dat we nu al aan de gang kunnen. Ik heb er echt zijn in…!!

#goforit #basicfitnl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.