Het gaat al als een lopende trein over het internet, het boek The Eyes of Darkness van Dean Koontz staan teksten in die wel heel erg reëel lijken op dit moment. Dus was het wel een thrillerroman of was het om ons al te waarschuwen?

In het boek van Dean Koontz, een Thrillerroman, staat een tekst die toch wel heel erg lijkt op de huidige situatie, wat zich nu afspeelt in de wereld. Het boek is al geschreven in 1981!

In around 2020 a severe pneumonica-like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and the bronchial tubes and resisting all know treatments. Almost more baffing than the illness itself will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it arrived, attack again ten years later, and the disappear completely.

Dean Koontz – The Eyes of Darkness

Als je dat dan leest, dan komt het toch wel heel dicht bij de waarheid en feiten die er op dit moment de mensheid op deze wereld bezig houden. Maar elders in het boek staat ook nog deze tekst….

They call the stuff ‘Wuhan-400’ because it was developed at their RDNA labs outside of the city of Wuhan, and it was the four-hundredth viable strain of the man-made microorganisms created at that research center.

“Wuhan-400 is a perfect wapon”. It afflicts only human beings. No other living creature can carry it.

Dean Koontz – The Eyes of Darkness

Als je het bovenstaande dan allemaal leest, gaan de rillingen over je rug heen. Dus was het wel een thrillerroman of was het gewoon al een waarschuwing aan de mensheid toen Dean Koontz in 1981 het boek schreef? Het heeft wel heel erg veel vergelijkingen natuurlijk en zo ver het mij bekend is, is het ook daadwerkelijk in of in de buurt van Wuhan als eerste ontstaan, althans zo wordt het wel gebracht in de media.

Dus over 10 jaar, ergens rond 2030 zouden we weer met het Corona-virus [ Covid-19] te maken krijgen en dan zou het verdwijnen? We zullen het gaan zien.

Zelfs de Telegraaf heeft er een artikel over geschreven op hun website, waarin men o.a. de onderstaande passage heeft geschreven:

Meerdere mensen die ervan overtuigd zijn dat het geen fictief verhaal is dat Koontz heeft opgetekend begin jaren tachtig, menen dat met het onderzoekscentrum het Wuhan Instituut van Virologie wordt bedoeld. Er bestaat inderdaad een lab van dit instituut, dat de hoogste classificatie van laboratoria heeft die de dodelijkste virussen bestudeert. Het bevindt zich zo’n dertig kilometer van de plek waar ’Covid-19’ voor het eerst uitbrak.

Bron: Telegraaf.nl

Ik snap de bovenstaande tekst in de Telegraaf dan ook wel, dat veel mensen zeker nu zich gaan afvragen of inderdaad de waarheid in het boek van Dean Koontz staat. Ik voel een documentaire op Discovery Channel of History aankomen…..

4 Replies to “Waarschuwde Dean Koontz ons in 1981?”

  1. Wel heel apart zeg, dat boek van die Dean. Ga je je eigen toch afvragen of het inderdaad niet een waarschuwing is.
    En heb het nagekeken, het boek The Eyes of Darkness is een echt boek. Dus geen broodje-aap-verhaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.