In april 2016 starte Netflix de comedy serie The Ranch, waarin acteurs Ashton Kutcher en Danny Masterson, beiden bekend uit de serie That ’70s Show, de broers Colt en Rooster spelen, die op een boerderij in Colorado hun knorrige vader Beau (Sam Elliott) tevreden probeerden te stellen op de Iron River Ranch

De eerste delen van deze serie heb ik zeker smakelijk gelachen, vooral om de sarcastische humor tussen de broers Colt en Rooster, met de droogheid van hun vader Beau. Het keek lekker weg en verveelde geen seconde.

The Ranch (Netflix-serie)
The Ranch (Netflix-serie)

Tot het moment dat Rooster (Danny Masterson) uit de serie werd geschreven, wat op een hele rare lullige wijze werd gedaan middels een onverwacht motorongeluk. Danny Masterson werd namelijk per direct ontslagen van de Netflix-serie The Ranch, omdat de acteur werd beschuldigd door verschillende vrouwen van verkrachting in het verleden en in het huidige klimaat wilde Netflix niet langer met hem verder.

Vanaf dat moment vond ik persoonlijk de serie een stuk minder worden. Dax Shepard (als Luke Matthews) kwam de serie in als zoon van de jongere broer van Beau, maar op een of andere manier was er niet de chemie die je wel voelde bij Asthon Kutcher en Danny Masterson ( broers Cold en Rooster)

Nog steeds wel een aardig komische serie om te kijken, maar wel een stuk minder vind ik persoonlijk. Maar ook de laatste afleveringen zal ik ook zeker wel gaan kijken.


Vanaf 24 januari 2020 zullen de laatste 10 delen te zien zijn op Netflix en dan zal The Ranch definitief te einde zijn.

One Reply to “The Ranch [Netflix-serie]”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.