Een eigen website hebben en onderhouden vind ik nog steeds leuk om als hobby te hebben. Steeds proberen weer net alles wat meer uitstraling te geven en dan ben je niet altijd 100% tevreden met de template die je hebt gekozen. Vandaar dat ik vandaag toch maar weer ben gaan knutselen en uiteindelijk is dit tot een nieuwe uitstraling gekomen.

Opzich vond ik mijn vorige template wel leuk, was speels en toch zag het er strak uit. Maar een aantal items vond ik er net niet goed genoeg uitzien. Ik kreeg deze ook niet goed aangepast. Op andere vlakken vond ik de website te druk, sommige teksten net niet goed te lezen. Dus vandaar dat ik weer op zoek ben gegaan naar een nieuwe template.

En dat is deze geworden! Nu nog even wat zaken anders instellen, even een goede plek geven, zodat het er nog professioneler komt uit te zien. Het moet wel bezoekers aantrekken i.p.v. wegjagen. Natuurlijk maak je een website helemaal voor jezelf, maar het is ook wel leuk dat je bezoekers aantrekt.

En de laatste tijd trek ik steeds meer bezoekers naar mijn website toe. Zou het te maken hebben met de inhoud en/of kwaliteit van mijn berichten? Dat laatste betwijfel ik een beetje, want de opbouw van mijn zinnen zijn niet altijd het beste Nederlands. Maar ach, ik ben een amateur, ik vind het gewoon leuk om te doen.

12 Replies to “Soms ben je net niet tevreden”

 1. Goed gelukt !
  Was echt al een mooie site, maar dit is prettiger leesbaar en rustiger. Professioneel hoor…voor iemand die zich amateur noemt 🙂
  Vooral de aanpassing bij de foto’s is tof, dat er nu niet meer onder/boven elke foto ‘de koptekst’ staat.
  Misschien moet je heel even kijken of de ‘home’ button overal werkt ?
  Ga vooral door met schrijven en fotograferen! En blijf schrijven op jouw manier, dat doe je echt leuk!!

  1. Hey Sheila,
   Bedankt voor het compliment en de feedback. Ik heb net gekeken, maar bij mij werkt de “Home” button zoals deze hoort te werken. Maar ben dan wel nieuwsgierig waar jij tegen het probleempje aanliep? Als ik dat nog van je mag weten, kan ik er naar kijken. Ik heb dat probleem namelijk niet. En zat jij via je telefoon of via een computer/laptop te kijken? En met welke browser was dat?
   Natuurlijk vervelend als mijn bezoekers hier last van zouden hebben. Echt tof dat je deze feedback geeft.

   1. Hey Corné,
    graag gedaan natuurlijk ! Ik zou het ook fijn vinden als lezers feedback geven…en beetje interactie met lezers is voor jou ook leuk denk ik?!
    Ik weet toch niet of het mis gaat met de home-button. Ik probeer het hier uit te leggen; ik meen mij te herinneren dat er een soort ‘Welkom-bericht’ op je homepage stond.
    Maar ik heb zojuist even gekeken en ik zie nu dat je 2 maal een dergelijke Blog (wie je bent en waarom een website, en recenter dat je nu weer meer gaat bloggen…) Ik heb die ‘ooit’ mogelijk als ‘home-page’ gezien (toen ze net geschreven waren).
    Wellicht is het wel een optie, om zo’n Welkom-bericht op je home page te zetten?!

    Succes in ieder geval…blijf gezond !! en (lol) wat mij betreft mag Corona nog even duren, dan blijf jij leuke blogs schrijven…en mooie fotoos plaatsen.
    Btw hoe is het met je eettafel 😉

    1. Dank je Sheila, weer een goede feedback.

     Je kan altijd op twee manieren teruggaan naar de startpagina (Home). De eerste is door op mijn logo, bovenaan mijn site te klikken. De tweede is door in het hoofdmenu op Home te klikken.
     Als je via je telefoon op mijn website zit, dan werkt het ook met het klikken op mijn logo of naar het menu te gaan. Die staat naast mijn logo als je op de drie streepjes klikt.

     Laat je nog even weten of dat lukt?

     1. Hoi hoi
      De home button werkt hoor en ook lukt het om via het menu (de 3 streepjes) en via de Cona.nl-logo terug te gaan naar de Home-page.

      Maar als je naar de Home-pagina gaat, staat daar jouw laatste blog?!
      Prima natuurlijk, maar kijk bijvoorbeeld nu even; ‘ Donkere dagen’
      Wat ik probeer te zeggen is dat ‘als ik jou was’ daar ipv nu een dynamische pagina (met last blog) dat ik daar een ‘Welkom’ oid zou plaatsen?!

      De laatste blog bepaald nu heel erg of iemand verder leest (denk ik). Als hier bijvoorbeeld ook 1 van je mooie fotoos zou staan….met een pakkende Welkoms-tekst, zou dat lezers enthousiast maken om de gehele website te gaan bekijken?!

      Doe er mee wat je wil, wel grappig dat jij, en een andere lezer (Rene) zoveel waarde hechten aan mijn feedback.

  2. Bij mij werkt het wel Sheila. Naast het cona.nl-logo staan drie streepjes, daaronder zit een menu waar de home button onder zit. En als je op het cona.nl-logo drukt, dan kom je ook weer op de homepage. Ik zit overigens via de telefoon op deze website. Dus weet niet hoe er dat uitziet op een computer

 2. Dit ziet er mij rustig en aantrekkelijk uit. Je doet het voor jezelf en het moet een plezierige hobby blijven maar ook leuk als andere bloggers het fijn vinden.

 3. De andere template zag er ook wel netjes uit, maar was inderdaad op sommige plekken net wat te druk. Deze geeft iets meer rust en ziet er professioneler uit. Ik Heb het gevoel Dat deze Ook wat sneller laad, wat vlugger allemaal op het scherm komt.
  Goed werk weer Corné.

  1. Dat klopt René, deze template laad een stuk sneller dan de vorige. Dat was ook één van de dingen waar ik niet over tevreden was.
   Dank je voor het compliment.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.