Mijn dochter Rowena heeft al enige tijd een bijzonder leuke website, waarop ze haar zelfgemaakte foto’s plaatst, met daarbij vaak bijzonder leuke teksten en/of verhalen. Maar doordat ik zo actief aan het bloggen ben, heb ik haar blijkbaar aangestoken en gaat ze nu ook bloggen.

Dus om haar website net iets meer uiterlijk te geven voor haar blogs en foto’s, hebben we vandaag samen haar website helemaal aangepast. Een nieuwe lay-out geactiveerd en nieuwe plug-ins geïnstalleerd en geactiveerd. Het is ineens een heel andere website geworden en ziet er weer super professioneel uit.

Screenshot van Rowena’s Photography

Wel leuk dat ik mijn kinderen op een leuke manier motiveer om actief en leerzaam bezig te zijn. Op deze manier vind ik het dan helemaal niet erg dat ze wat vaker op hun laptop zitten. Ze leren beter omgaan met de computer/laptop en ze leren om goede teksten te schrijven.

We zijn elkaar nu heerlijk aan het uitdagen om leuke blogs te schrijven. Echt een leuke hobby!

Nu weet ik zeker dat Rowena hele mooie berichten kan schrijven, dus kijk al uit naar haar eerste nieuwe blog, die ze op dit moment al aan het schrijven is. Ze wil haar blogs gaan gebruiken om lekker van haar af te gaan schrijven, een uitlaatklep om lekker alles van je af te schrijven.

Verhalen

Ook kan ze fantastische verhalen schrijven. Ik heb er al een aantal van haar gelezen, waarmee ze mij heeft doen verbazen. Dus wie weet gaat ze er ook nog een paar hele mooie toevoegen aan haar website. Maar voor als nog wil ze eerste starten met bloggen.

Volgen jullie haar website ook al? Nee? Dan nodig ik jullie allen uit om ook eens wat vaker op haar website te gaan kijken. Als je HIER klikt, dan vlieg je vliegensvlug met een simpele klik naar haar website toe.

Ik wens jullie heel veel plezier toe op haar website en ze zou het geweldig vinden als jullie zo af en toe onder haar berichten en blogs een leuke reactie achter laten.

3 Replies to “Rowena’s Photography”

  1. Weer fantastisch hoe je dat doet Corné. Je dochter zo weten te motiveren dat ze leerzaam actief wordt. Heerlijk om te lezen hoe jij zo met je kinderen omgaat.

    1. The game is on!! 🙂
      Ik doe mijn best en zeker leuk dat ik ze gemotiveerd krijg om iets anders te doen dan lui zijn en te gamen. Gaat vast helemaal goed komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.