Zo, dat was het dan! Telefoon uit, laptop dicht en met piepende banden het parkeerterrein van het kantoor verlaten. Eindelijk vakantie na een drukke tijd op het werk. Ben er ook echt aan toe, koppie leeg proberen te maken en genieten van de kleine dingen om mij heen. Heerlijk, 4 weken lang geen wekker die mij wakker maakt dat ik moet gaan werken…

Het zal wel even een andere zomervakantie worden dan andere jaren. Normaal gaan we leuke dagtripjes maken, zonder van te voren wat te plannen. Gewoon de auto in stappen en bijvoorbeeld een dagje Duitsland of België om mooie en leuke plekjes te bezichtigen. Maar als ik dan lees dat ik in die landen zo’n beetje overal mondkapjes moet dragen, heb ik daar al geen zin meer in.

Maar ook Nederland kent mooie plekjes om te gaan bezichtigen. Nog genoeg plekken in Nederland waar ik nog nooit ben geweest. Dus denk dat we daar ons maar eens op gaan focussen, camera mee en weer leuke en mooie foto’s maken. Tips zijn natuurlijk altijd welkom.

We gaan ons eigen vast goed vermaken. Genieten, dat is het belangrijkste!

6 Replies to “Out of Office…”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.