Zo, het zit er weer op! Ook mijn laptop heeft een lockdown tot volgend jaar. Het is mooi geweest voor dit jaar, nu Out of Office! Even de rust nemen, even 2,5 week niets, gewoon relaxen en zo min mogelijk doen. Echt vakantie dus…

Een kerstvakantie die er anders uit ziet als andere jaren, omdat we niets mogen en kunnen, omdat alles gewoon in een harde lockdown zit. Ik heb ook zelfs mijn bedrijfje moeten sluiten, omdat ik moet voldoen aan de maatregelen die bij deze harde lockdown zitten.

Dus deze kerstvakantie heb ik echt een keer vakantie. Dus een beetje relaxed hobbyen, beetje wat opruimen, websites bijwerken. Gewoon even lekker niets wat moet. Even de rust pakken in mijn hoofd. Alles wat er het afgelopen jaar is gebeurt even van je af laten glijden en resetten om er in het nieuwe jaar weer met frisse tegenzin er tegen aan te gaan.

En het is gewoon een heerlijke gedachte dat ik volgend jaar pas weer hoef te gaan werken, klinkt zo ver weg, maar 2021 is er eerder dan we allemaal doen vermoeden. Vanaf 6 januari 2021 ga ik pas weer voor mijn werkgever aan de gang. Tot die tijd? Gewoon lekker relaxen….

10 Replies to “Dat was het voor dit jaar…”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.