Veel bedrijven voelen de impact die door de maatregelen m.b.t. het corona-virus zijn genomen. Ook ik als kleine ondernemer heb daar last van, de bespanmachine van BadmintonWorld Bespanservice staat nagenoeg werkeloos toe te kijken. Logisch gevolg natuurlijk als de badmintonclubs hun deuren gesloten moeten houden.

Echt last wil ik het overigens niet noemen, want het is ook wel eens fijn om het wat rustiger te hebben. Voor mij is mijn bedrijfje niet hetgeen waar ik mijn brood mee verdien, dat is natuurlijk mijn baan bij ENGIE. Maar dat wil niet zeggen dat ik geen kosten/baten heb in mijn bedrijfje. Sommige kosten lopen dan ook gewoon door, ondanks dat je geen bedrijvigheid hebt in je organisatie.

Ander badmintonwinkels/webshops die dit als hoofdinkomsten hebben, hebben het natuurlijk wel zwaar in deze tijden als er geen of nauwelijks klanten komen. De overheadkosten van huur bedrijfspand, nutsvoorzieningen, gaan gewoon door. Ik meen het dan ook uit de grond van mijn hart dat ze deze moeilijke tijden zullen overleven en dat ze straks zonder enige moeite de draad weer kunnen oppakken.

Ik zie andere webshops/bespanners dan ook zeker niet als concurrenten of als vijanden, het zijn voor mij gewoon collega’s die ook hard moeten werken voor hun centen en om hun onderneming gezond te houden. Dus waarom zou ik ze niet een hart onder de riem willen steken?

Vooruit kijken….

Natuurlijk zijn dit soort tijden wel handig om de boel een beetje op te ruimen, de bespanmachine weer eens goed stof vrijmaken en een kleine servicebeurt geven. Daar heb ik vaak gewoon te weinig tijd voor, omdat dan de bespanmachine dagelijks op vollen toeren draait. Dus nu kan ik alles eens een keer netjes schoonmaken voor de tijd dat het weer langzaam op gang gaat komen.

En natuurlijk kan ik ook alvast een beetje vooruit kijken. Bekijken wat ik in de toekomst nog voor mooie acties e.d. kan verzinnen voor de klanten van BadmintonWorld Bespanservice. Opzoek gaan naar mooie artikelen en misschien weer leuke contacten leggen met fabrikanten en distributeurs.

De komende tijd zal ik dan ook zeker niet stil zitten en blijf doorontwikkelen.

BadmintonWorld Bespanservice
Bij ons raakt u altijd de juiste snaar!

Weer een frisse start maken

Voor de spelers/speelsters overigens ook wel de tijd om te kijken of hun materialen nog op orde zijn. Is de bespanning nog op en top in je racket(s)? En een nieuwe verse overgrip is zeker niet uit den boze als je straks na deze corona-crisis weer van start gaat met badmintonnen. Weer alles heerlijk fris, zodat je meteen weer je trainingen en wedstrijden kan gaan oppakken.

Dus een echte frisse start maken!

Hou er wel rekening mee dat ik nu zeker alleen op afspraak rackets aanneem en weer volgens gemaakte afspraken de rackets opgehaald kunnen worden. Ook ik en mijn gezin zijn natuurlijk voorzichtig in deze tijd.

Je kan mijn altijd bellen en/of whatsappen via 087-8709689 of mailen via de contactpagina op de website van BadmintonWorld Bespanservice

6 Replies to “Ook mijn bedrijfje voelt de klap….”

  1. Hopen dat het voor iedereen de schade beperkt blijft. Maar verwacht dat het toch wel anders gaat lopen.

    1. We zullen het moeten afwachten. Iets anders kunnen we nu niet doen. Maar de gezondheid van de mensen gaat nu voor. Dat vind ik vele malen belangrijker dan mijn bedrijfje

  2. Je zal waarschijnlijk niet de enige zijn, niet lullig bedoelt hoor. Maar wel fijn voor je dat het niet je broodwinning is.
    Respect ook voor je uitspraak over je “collega” bespanners/webshops.Samen slaan we ons er allemaal doorheen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.