Mijn zoon heeft al een tijdje een eigen domein, waar hij met regelmaat in aan het knutselen was. Maar het liep eigenlijk niet helemaal hoe hij wilde. De inspiraties waren lastig te vinden om het tot het resultaat te brengen wat hij eigenlijk voor ogen had. Na een tijdje zijn website op Under Construction te hebben gehad, is hij deze week begonnen met een nieuwe frisse look op zijn website.

Soms heb je dat gewoon, dat je even niet de inspiratie hebt om verder te gaan met wat je bent gestart, je loopt vast, de ideeën die je had komen maar niet goed op het scherm. Dan je site maar even niet bewerken en kijken of de inspiratie nog gaat komen. Daar liep mijn zoon ook tegen aan mijn zijn website JooBee.nl

Het wilde maar niet lukken om de juiste inspiratie te vinden om zijn website daar te krijgen waar hij hem naar toe wilde brengen. Maar na lang denken over ideeën is hij deze week weer gestart met een nieuw idee!

Wat gaat er komen?

Hij gaat zijn website gebruiken voor wat voor hem op dit moment zijn grootste passie is, Badminton! Het liefst speelt hij elke dag badminton, iets waar hij zich helemaal in kan geven en kan uitleven. Traint/speelt al drie keer per week, neemt deel aan de competitie en zo nu en dan speelt hij een toernooi.

Op zijn nieuwe website zullen teksten, foto’s en filmpjes komen te staan, geheel in het teken van de competitiewedstrijden en toernooien. Daarnaast wil hij nog wat extra inkomsten genereren om zijn toernooien te kunnen spelen, waarvoor hij een webshop zal inrichten. Dus alles wat hij verkoopt via zijn webshop zal een directe investering in hem zijn.

Ik denk dat het wel de moeite waard zal zijn om zijn website te gaan volgen, waar hij laat zien welke doelen hij graag zou willen behalen en hoe hij dit zal gaan doen.

Deze week zag ik op één van social media nog een mooie spreuk voorbij komen….

I don’t care who is doing better than me. I’m doing better than I was last year.
IT’s ME vs ME!

Ik kan niets anders zeggen dat dit wel bij hem past, iets waar ik hem mee heb opgevoed. Het gaat om wat jezelf goed genoeg vind en niet wat een ander vind dat je moet bereiken. Doen wat goed voelt voor jezelf. En dat is wat hij doet, met wat advies van mij.

Nog in aanbouw…

En ga nu ook niet meteen oordelen dat zijn website nog zo leeg is, want hij is pas net begonnen met inrichten. Maar om hem wat positief te stimuleren, deel ik alvast zijn website. Vind hij echt wel gaaf dat ik wat promotie voor hem doe.

Maar als ik de eerste ontwerpen en dingen al bekijk op zijn website, YouTube-kanaal en Instagram, dan ziet er dat allemaal al vet uit.

Succes kerel, maak er wat moois van!!

Bekijk hier zijn website JooBee.nl

2 Replies to “Mijn zoon weer aan het knutselen…”

  1. Trotse papa weer zo te lezen. Ik zal met regelmaat wel eens gaan kijken op de website van je zoon, ziet er wel veel belovende uit. Hij zal het niet van een vreemde hebben sporten en werken met een website 😉

    Alleen kon ik niets schrijven bij zijn eerste bericht op zijn website. Niet zo makkelijk als op deze website. Tip voor hem 😉

    1. Hoi Jennifer,
      Ik heb naar dit probleem gekeken. Er stonden paar instellingen niet goed waardoor je niet makkelijk een reactie achter kon laten. Maar dit heb ik aangepast, dankjewel voor de tip

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.