Afgelopen dinsdag d.d.12-1-2021 werd het dan hier in Nederland bevestigd, de harde lockdown wordt met drie weken verlengd. Mijn badmintonhart huilt alleen maar harder, omdat het nu nog langer gaat duren voor we weer de sporthal in kunnen om te gaan badmintonnen.

In juli 2020 was het nog geweldig nieuws dat ik weer mocht gaan sporten bij Basic-Fit en dat ik weer mocht gaan badmintonnen. Ik had het toen ook al een hele tijd moeten missen door de corona-maatregelen. Maar in december 2020 ging weer alles op slot, weer stoppen met sporten bij de sportschool en niet meer badmintonnen met mijn badmintonvrienden bij BC Culemborg.

Mijn badmintonhart huilt! Wat mis ik dat badmintonnen toch ontzettend veel zeg, net als mijn badmintonvrienden en -vriendinnen, waar ik wekelijks veel plezier mee heb ik de sporthal. Ik mis ze echt!

Maar ook het sporten bij Basic-Fit mis ik, lekker bezig zijn om lekker fit te worden en te blijven. Gewoon niet mijn energie kwijt kunnen.

Hoe lang zal het nog duren?

En dat de harde lockdown met drie weken is verlengd is natuurlijk ook verschrikkelijk voor al die ondernemers die hun deuren gesloten moeten houden. Ik heb het echt met ze te doen, de laatste spaarcenten worden ingezet om het hoofd boven water te houden.

Ook mijn bedrijfje ligt zo goed als stil. Af en toe een bestelling in mijn webshop, maar dat was het dan ook wel. Ook mijn bespanservice moet gesloten blijven. Het heeft overigens ook geen nut om open te blijven, gezien er geen badminton wordt gespeeld in Nederland.

Hoe lang zal het nog gaan duren? Want als er versoepelingen komen, zal dat mondjesmaat gaan. Alles weer langzaam opstarten, alles weer bekijken wat er wel en niet kan.

Ik verwacht niet dat we voor april aan het badmintonnen zijn. En dan denk ik dat ik nog positief ben, als ik denk dat we in april misschien weer mogen gaan badmintonnen. Ik kijk nu al uit naar de dag dat we weer mogen gaan sporten.

Ergens daar in de verte zie ik wel een klein lichtpuntje, maar het is nog zo ver weg….heel ver weg, naar mijn gevoel!

2 Replies to “Mijn badmintonhart huilt”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.