Vroeger….tja, als je dat vaak zegt dan weet je dat je ouder wordt. Maar vroeger, was het maken van een slow motion een stuk lastiger. Zeker als je een leek was en niet de juiste apparatuur had. Maar tegenwoordig is dat al een stuk makkelijker met de huidige telefoons.

Tegenwoordig kun je met zo’n beetje alle smartphone foto’s maken en ook filmen. De laatste nieuwe telefoons beschikken dat ook over camera’s met hoge resolutie. Er zijn diverse mogelijkheden om met de camera op de telefoon leuke dingen te maken. Leuke filters om je foto’s professioneler te maken en onder de opties van het filmen zit bij veel telefoons een optie om een slow motion te maken. Een kind kan de was doen, om het zo maar even te zeggen.

Slow motion gemaakt met de Samsung S9

Neem als voorbeeld de Samsung S9, waarmee je makkelijk een slow motion kan maken, zonder enige kennis te hebben van het maken van video’s. Met een simpele optie in het scherm, maak je al een makkelijke slow motion die er zelfs spectaculair uitziet. Zoals op de onderstaande video, waar mijn zoontje Jonathan een smash slaat.

Slow motion gemaakt met de Samsung S9

Vooral met sportopnames is het dan ook hartstikke leuk om een slow motion te maken. Dus de komende tijd zal ik met mijn smartphone flink gaan experimenteren om leuke slow motions te maken, o.a. bij de badmintonwedstrijden van mijn zoontje.

8 Replies to “Makkelijk slow motion maken”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.