Het komt weer steeds dichterbij, mijn nieuwe avontuur in Engeland, waar ik met een gezellige groep Nederlands badmintonners en badmintonsters ga deelnemen aan het internationale toernooi KENT Masters Badminton 2019

Op donderdag 24 oktober 2019 zal ik met de groep vertrekken naar Kent in Engeland, een lang weekend gezelligheid en veel badmintonnen. De afgelopen maanden hard getraind om toch een beetje fit te zijn, want het niveau ligt aardig hoog daar. Ik ga zeker niet met de illusie dat ik daar even ga winnen, want dan kan het zeker gaan tegenvallen. Gewoon genieten van de sfeer en van de mensen die meegaan.

Tevens wil ik via deze weg Optinet bedanken dat ze mij wilde sponsoren voor mijn avontuur in Engeland. Het logo van Optinet zal dan ook te zien zijn op mijn shirts, net als het logo van mijn vaste sponsor BadmintonWorld Bespanservice

Natuurlijk hoop ik weer op mooie foto’s die door de spelers/speelsters daar worden gemaakt, welke ik zeker dan ook weer zal delen via deze website en natuurlijk ook via de social media op Facebook en Instagram.

6 Replies to “KENT Masters Badminton 2019”

  1. Heel veel succes en enorm veel plezier op en naast de banen. Lijkt mij zeker leuk als je met een groep seniors op pad gaat, waar je vroeger (waarschijnlijk) in de Nederlandse competitie en toernooien tegen hebt gespeeld. Oude herinneringen ophalen en lekker badmintonnen daar. Succes en enjoy!!

    1. @Jolanda Dank je wel en het zal zeker een fantastisch weekend gaan worden daar met gezellige mensen.

Geef een reactie