We zijn nog steeds allemaal in de ban van het coronavirus, oftewel het Covid-19, een griepvirus welke een variant is van het SARS. Het griepvirus Covid-19 is eigenlijk niet veel anders dan andere griepvirussen. Maar waarom is juist Covid-19 dan zo anders dan andere virussen? Waarom is het heftiger dan een griepje, waarom gaan er mensen aan dood?

Die vraag stellen we ons allemaal af. In het begin dacht ik ook dat het allemaal wel mee zou vallen, want aan een “normale” griep gaan er jaarlijks over heel de wereld ook veel mensen dood en dan noemen ze het géén pandemie. Hoeven we niet in een lockdown en hoeven we geen 1,5 meter afstand te houden. Maar waarom is dat nu wel met het griepvirus Covid-19?

Na het lezen van diverse stukken op internet, waar ik deze week nog over heb geschreven in één van mijn blogs, lijkt het niets meer dan een door de natuur ontwikkeld virus, wat zich heeft gemuteerd en zo is overgesprongen op de mens. De mens heeft voor verdere verspreiding gezorgd en is er een ware pandemie ontstaan. Blijkbaar ontstaan doordat er iemand een vleermuis heeft zitten eten waar het virus in zat, ergens op een markt in Wuhan.

De belangrijkste infectiebron ligt op de vismarkt in Wuhan. Bijna de helft van de eerste 99 patiënten, twee anderen hadden er boodschappen gedaan. ,,Op die markt is zonder enige twijfel iets gebeurd’’, aldus viroloog Marion Koopmans. Vleermuizen zijn de hoofdverdachte: onder die vliegende zoogdiertjes waren veel virussen rond die aan het nieuwe coronavirus 2019-nCoV zijn gerelateerd (zoals SARS en MERS). In China worden vleermuizen gegeten, vaak vanuit een oud bijgeloof dat dat geluk brengt.

Bron: Het Dagblad van het Noorden

Maar waarom juist in Wuhan, een plaatsje waar in de buurt toevallig een flink laboratorium staat waar men gevaarlijke virussen ontwikkeld en bestudeerd? Zou het kunnen zijn dat het virus Corona is gemanipuleerd om er een biologisch wapen van te maken? Dat zou dan verklaren waarom een griepvirus als Covid-19 ineens voor zoveel problemen heeft gezorgd. Of moeten we ons echt zorgen maken dat moeder natuur ons een koekje van eigen deeg geeft door virussen te ontwikkelen die de mensheid een gedeelte moet uitroeien? Dan kun je daar heel angstig van gaan worden natuurlijk, want als moeder natuur dit bewust doet, wat gaat er dan nog meer komen?

Documentaire

Of is er toch iets heel anders aan de hand? Onlangs werd Robert Jensen al flink onder vuur genomen over zijn theorieën die hij uitsprak, welke hij niet geheel goed kon onderbouwen met feiten. Wat natuurlijk wel belangrijk is als je probeert een andere verhaallijn op te zetten dan de wereldgezondheidszorg nu aan ons doet voorschotelen.

Echter gaat er nu een documentaire viraal, een documentaire van Janet Ossebaard, die haar uitspraken onderbouwd in 10 verhaallijnen. En ik zeg heel eerlijk, ik kreeg er kippenvel van bij het kijken en luisteren van haar 10 verhaallijnen. En bij het bekijken van haar verhaallijnen ga ik toch echt wel twijfelen over de verhalen die nu o.a. door het RIVM aan ons wordt voorgeschoteld. Vertelt het RIVM ons het echte verhaal of is het een cover-up story die ons moet doen geloven dat het echt een gevaarlijk griepvirus is die moeder natuur voor ons heeft bedacht?

Ik zal hieronder de filmpjes delen van de documentaire, die gewoon wereldwijd te zien zijn op YouTube.

WAARSCHUWING!! De documentaire bevat beelden die als zeer schokkend ervaren kunnen worden door de kijker. Wees hier van bewust!!

Deel 1

Deel 1 over Covid-19

In dit deel begint Janet Ossebaard met te vertellen over Covid-19, dat een dood normaal virus is, waarbij de kans dat je er aan dood gaat zeer klein is, de kans net zo groot als een normaal griepvirus.

Maar al snel verandert haar verhaal in gruwelijke beelden uit Wuhan, beelden die mij de rillingen op mijn rug gaven en nog steeds geven als ik het weer bekijk. En dan nog niet gesproken over een zeer apart ziekenhuis, welke in zeer korte tijd uit de vloer werd gestampt. Een ziekenhuis welke erg lijkt op een gevangenis. Huh? Ja, tralies voor de ramen! Maar waarom is dat nodig in een ziekenhuis?

Of heeft het nieuwe netwerk 5G meer invloed op ons dan we denken. Ook dit brengt ze in de eerste verhaallijnen in kaart.

Het eerste deel bevat dan ook diverse verhaallijnen waarbij ik toch ook echt vraagtekens ga krijgen. Worden we dan echt voor de gek gehouden of zuigt Janet Ossebaard dit allemaal uit haar duim? Ik vind het tot nu toch wel aannemelijk wat ze vertelt. Het wordt tenslotte ook allemaal onderbouwd met beeldmateriaal en informatie die je terug kan vinden op het internet. Niet zomaar iets uit de lucht gegrepen, maar er is over nagedacht en gezocht naar feiten.

Deel 2

Oké…een beetje bijgekomen van het eerste deel? Dan gaan we nu verder met deel 2 van de documentaire. Iets minder heftig dan het eerste deel, maar wel eentje die je veel informatie gaat geven over Bill Gates. Bill Gates? dat is toch die man van Windows, die student die stinkend rijk is geworden door zijn eigen bedrijf wat hij heeft opgezet? Oja, Microsoft!

Maar wat voor kleine bijverdiensten heeft Bill Gates dan eigenlijk? Nou, dat vertelt Janet Ossebaard je graag even in Deel 2.

Deel 2

Heeft het er dan toch allemaal mee te maken om de Cabal te val te brengen? Is het dan toch “toeval” dat grotere machtshebbers op deze aardkloot ook het virus krijgen? Worden deze dan niet juist meteen in bescherming genomen? Nemen deze mensen juist de risico’s om besmet te raken met een “dodelijk” virus? Hmm…iets om over na te denken. Zou Bill Gates het Corona krijgen? Of heeft hij misschien al het vaccin of weet hij de dans te ontspringen?

Wat vond je trouwens van de serie Pandemic op Netflix? Welke in 2019 al werd uitgebracht en waarin werd verteld dat er waarschijnlijk een pandemie op komst is. Niet met de vraag of het gaat gebeuren, maar wel met de informatie dat het snel zou gaan gebeuren.

Deel 3

Oké, genoeg over Bill Gates. verder met de verhaallijnen van Janet Ossebaard…

We gaan verder over gele hesjes, protesterende boeren, bedrijven, beurzen, olieprijzen en financiële reset.

Deel 3

Hmm…Weer stof om over na te denken? Ik denk het wel! Maar zouden de “good guys” daadwerkelijk het wapen van de Cabal over hebben genomen? Kunnen deze het gebruiken om voor een financiële reset te zorgen? Zou toch wat zijn zeg of klets Janet Ossebaard weer flink uit haar nek?

Oké, we gaan eind schrijven aan dit bericht. Want hoe meer en vaker ik deze filmpjes bekijk, hoe meer ik ga twijfelen aan het verhaal van het RIVM en het Kabinet. Wie spreekt nu eigenlijk de waarheid? Schud Janet Ossebaard ons wakker om de waarheid aan het licht te brengen middels haar documentaire of is het door haar allemaal goed bij elkaar verzonnen en zitten we echt met een virus welke door moeder natuur is bedacht om de mensheid eens flink een koekje van eigen deeg te geven. De mensheid even aanpakken voor wat ze deze aardkloot hebben aangedaan.

Mijn advies? Ik neem deze graag over van Janet Ossebaard. Volg de adviezen op die het Kabinet en het RIVM ons geven, neem aan dat dit juist goed voor ons is. Maar ondertussen? Geniet!

Het is nu mooi weer, beter dan voor het virus bij ons in zijn greep nam. Stralende blauwe lucht, geen wolkje aan de lucht. Prachtig weer! Dus even lekker in de tuin werken, de lente zien opkomen en wachten tot we weer als een paar blije koeien de weide in mogen. Dan springen we weer vrolijk rond, ruiken aan het gras en gaan we weer doen waar we zo blij mee waren….ons saaie leventje, waarin we keihard werken, zwoegen om brood op de plank te moeten brengen. De kinderen weer dagelijks naar school brengen, daarna haasten om weer op tijd op je werk te zijn. gefrustreerd achter het stuur je medeweggebruikers uitschelden en afsnijden. Je collega’s die je zolang hebt gemist door thuis te werken, die je na twee dagen al weer kan uitspugen. Ja, daar gaan we voor, maar we moeten nog heel even wachten voor we dat plezier allemaal weer mogen gaan beleven. Maar voor nu……

#StayHome

Dus ben niet bang dat het allemaal niet meer goed gaat komen, dat gaat echt wel gebeuren. Ja, het heeft een flinke impact op bedrijven, gezinnen, op onze hele samenleving. Maar het komt echt weer goed. Maar luister naar de adviezen en waarschijnlijk zal het hele coronavirus dadelijk ineens verdwenen zijn…..

Nog even voor de duidelijkheid. Ik beweer met deze blog NIET dat Janet Ossebaard de waarheid spreekt, maar ik vind het wel heel aannemelijk als de feiten kloppen die ze aanhaalt. Maar of het waar is….? De tijd zal het ons moeten gaan vertellen!!

6 Replies to “Houden ze ons voor de gek?”

 1. Janet Ossebaard lijkt volledig overtuigd van haar gelijk en komt daardoor ook overtuigend over, maar laat je niet van de wijs brengen: factcheckers hebben het verhaal uitgeplozen en vonden ninet minder dan 28 volkomen onjuiste dan wel totaal niet onderbouwde beweringen in haar verhaal.
  Kortom: het mens is gewoon knotsgek, bezeten van waanideeën rond niet bestaande complotten, ruimtebewoners en wat des meer zij… Gewoon geen aandacht meer aan besteden, dan gaat het vanzelf weer over.

 2. Apart verhaal in die documentaire. Als het waar is, dan gaat dat nog wel uitkomen. Maar het zet je wel aan het denken. Laten we er maar van uit gaan dat het rivm ons voorziet van de juiste informatie. Maar je gaat wel twijfelen door zo’n documentaire

  1. Dat is ook de bedoeling Sven, je door misinformatie aan het twijfelen te brengen. Het hele verhaal van Ossebaard is grondig uitgepplozen en daaruit bleek dat ze maar liefst 28 beweringen doet die pertinent onjuist of totaal niet onderbouwd zijn. Het mens is gewoon stapelgek!

 3. Ik word er stil van bij het zien van die documentaire. Stel nu dat die Janet gelijk heeft?
  Wel weer gaaf hoe je dit stuk hebt geschreven, ik moest het even goed lezen, maar snap wel waar je naar toe schrijft. En goed hoe je het bericht afsluit, je zegt inderdaad niet dat die Janet gelijk heeft. Een van je beste blogs op je website, vind ik.

 4. Mooi geschreven. En inderdaad, wie spreekt nu de waarheid? Ik vind de filmpjes zeker pakkend en zet mij ook wel aan het denken.

  1. De waarheid is vrij eenvoudig, Jurgen: er is genoeg wetenschappelijk materiaal om de onzin die Ossebaard uitkraamt volledig te ontkrachten. Als je wetenschappers en deskundige mensen en instituten volgt, dan ben je er gauw achter. Wat Janet Ossbeaard rondbazuint is, in tegenstelling tot wetenschappelijke publicaties, totaal niet onderbouwd of zelfs pertinent onwaar! Het is gewoon een gevaarlijke gek…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.