Vandaag is mijn zoontje Jonathan jarig, hij wordt alweer 14 jaar. Tijd voor een feestje, maar helaas een klein feestje. Al zouden we hem natuurlijk het feest willen geven zoals elk jaar, met onze beste vrienden een geweldige avond voor hem maken. Muziek, drankjes, hapjes en veel plezier maken met z’n allen. Maar helaas zit er dat dit jaar niet in.

Tja, dat doet corona met ons, de maatregelen waaraan we ons allemaal moeten houden, social distancing, 1,5 meter afstand is gewoon niet handig als je heel je huis vol hebt zitten met mensen die een gezellig feestje willen bouwen. Maar gelukkig snapt hij het ook waarom het niet kan. Het begrijpt het en hecht ook veel waarde aan afspraken die we maken met ons gezin.

Maar we gaan er gewoon een mooie dag van maken met ons gezinnetje. Lekker taart eten, kijken of we wat lekkers kunnen klaarmaken voor het eten, want uiteten gaat natuurlijk nu ook niet. Maar dat gaat de pret echt niet in de weg zitten. Hij is een vrolijke jongen, die bijna altijd wel een big smile op zijn gezicht heeft staan. Plezier maken is toch echt wel wat hij kan…

Dagje Slagharen
Altijd maar plezier maken en draaimolens is hij dol op.

En omdat mijn zoontje nu meivakantie heeft en dus de hele dag thuis is, heb ik ook maar de hele dag vrij genomen om er samen een leuke dag van te maken. Ik heb wel een beetje gejokt tegen hem, want heb gezegd dat ik vandaag gewoon naar kantoor moest. En extra leuke verrassing voor hem als hij wakker wordt…

Van harte gefeliciteerd kerel, met je 14e verjaardag. Je wordt al een echte grote vent. We gaan er een gezellig dag van maken!

Nu zouden jullie deze jongen natuurlijk ook een leuk cadeau kunnen geven, zodat hij zich toch nog wat meer jarig voelt ondanks geen groot feest. Ik zou het gaaf vinden dat jullie hem allemaal feliciteren. Als je in zijn vriendenlijst zit op Facebook, dan kan dat natuurlijk ook daar, maar wat zou hij het gaaf vinden als jullie zijn gastenboek op zijn website lekker vol spammen met felicitaties. Ik weet zeker dat hij dat geweldig vind!

8 Replies to “Hiep hiep, Hoera!!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.