Je merkt het echt overal dat mensen het gewoon niet opzoeken. Rustig op straat, vaak alleen mensen die wat boodschappen gaan doen bij de supermarkt. Het corona heeft zijn stempel gedrukt op de samenleving. Ook bij ons op kantoor….

We zitten wel gezegd nog met 3 personen op onze afdeling realisatie, waar meestal toch wel een man of 12 á 13 zitten. Verder zijn er nog een paar modelleurs en dan is het echt leeg op onze verdieping van kantoor.

Andere afdelingen zijn ook ver leeg. Als je de parkeerplaats bekijkt lijkt het wel vakantie, dus weinig auto’s. Het corona begint zich echt af te tekenen, ook bij ons op het bedrijf. Veel collega’s werken thuis, sommige met griepachtige klachten en anderen moeten thuis zijn om hun kinderen op te vangen. Veel vergaderingen worden geannuleerd of worden via Teams of Skype voortgezet.

Verder wel lekker rustig, ik kan lekker doorwerken zo. Weinig collega’s die je dan komen storen. Maar leuk is het natuurlijk niet, ik zie het toch liever wat drukker op kantoor en dat alles weer als vanouds is. Maar dat zal nog wel even gaan duren. Dit zal waarschijnlijk nog even op zich laten wachten. We moeten geduld hebben en zoveel mogelijk het advies opvolgen wat er door het RIVM wordt gegeven.

Dus ook op ons bedrijf heeft het flinke impact. Maar voor hoe lang….??

2 Replies to “Het is maar stil op kantoor.”

  1. Gewoon lekker thuis werken, al is het maar vanuit veiligheid. En zo te zien heb jij een laptop, dus kan je makkelijk thuis werken. Niet naar buiten gaan als het niet hoeft.

    1. Ik zit er weer steeds vaker aan te denken, om inderdaad weer gewoon thuis te gaan werken. Ik neem onnodige risico’s. Dus misschien inderdaad beter om het RIVM advies beter op te volgen en thuis te blijven werken i.p.v. naar kantoor gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.