Het is weer zo ver, het badmintonseizoen is weer begonnen en dat is dan ook (gelukkig) weer meteen te merken bij de bespanservice van mijn bedrijfje BadmintonWorld Bespanservice. Het is een heerlijke topdrukte, de rackets blijven komen en weer gaan met een verse nieuwe bespanning voor de spelers. Heerlijk om de piek weer te mogen beleven na al die corona-perikelen.

Mijn bespanmachine staat op dit moment dan ook geen dag stil. Spelers en speelsters willen voor de eerste wedstrijden weer een verse nieuwe bespanning, zodat men weer kan knallen op de badmintonbanen, de sportieve strijd aangaan in het kampioenschap in hun eigen klasse. Zo heerlijk om weer actief bezig te kunnen zijn binnen mijn bedrijfje en natuurlijk in de sporthal. Ook mijn zoontje kijkt weer uit naar zijn eerste wedstrijd, waarbij ik natuurlijk als toeschouwer en coach aanwezig zal zijn.

Een nieuw seizoen, weer met nieuwe kansen en nieuwe samenwerkingen. Naast mijn vaste gesponsorde spelers/speelsters, is het ook weer leuk te melden dat ik met BadmintonWorld Bespanservice een nieuwe samenwerking ben aangegaan met een prachtig mooie badmintonclub, Badmintonclub Culemborg.

Badmintonclub Culemborg

Een prachtige badmintonclub met een flinke geschiedenis, ooit op het hoogste niveau binnen Nederland actief geweest en nu weer flink aan het opklimmen met een scala aan goede spelers die de club een warm hart toedragen. De club is weer aan het groeien en zal dit seizoen weer hun rentree maken in de 2e divisie.

Het eerste team van Badmintonclub Culemborg Kampioen in seizoen 2019/2020

Met Marco Vermeulen, Stephen Tjoa, Jasmine Paap en Bo Kneefel als vaste spelers/speelsters in het eerste team, wist BC Culemborg 1 afgelopen seizoen dan ook het kampioenschap in de 3e divisie binnen te slepen. Naast de vaste spelers/speelsters heeft men ook nog wat input gehad van een aantal invallers, zoals Rick Paap, Stefan Baumgartner, Isabelle Baumgartner en David Noya.

Zoals gezegd, een prachtige badmintonclub, met gezellige en gemotiveerde spelers/speelsters, waarbij ik het dan ook zeer leuk vind om te kunnen en mogen samenwerken met de club. Samen kijken of je verder kan ontwikkelen, maar vooral ook het bedenken van leuke acties voor de leden, zoals leuke facebook-acties om wat gave en leuke badmintonartikelen weg te geven aan de leden.

We gaan er samen met BCC iets moois van maken, waarbij het belang van de clubleden altijd voorop zullen staan.

Wat gaat het nieuwe seizoen brengen?

Na al die rare tijden met het Corona, zal de start van het nieuwe seizoen anders dan anders zijn. In en om de sporthallen zullen nog steeds de nodige maatregelen gehanteerd en nageleefd moeten worden. Even geen handenschudden voor en na de wedstrijd, hoe onbeleefd dat natuurlijk ook klinkt. Na het spelen weer de 1,5 meter afstand nemen, hoe raar dat ook klinkt. Het is even niet anders, maar we kunnen wel weer badmintonnen in de competitie, wat voor vele echt een gemis is geweest om op wedstrijdniveau weer te kunnen knallen.

Ook voor mijn onderneming zal het kijken zijn hoe de tijden gaan lopen. Krijgen we een tweede corona-golf? Gaat de boel dan weer in lockdown? De tijd zal het ons gaan vertellen. Maar voor alsnog vind ik het heerlijk om weer aan het werk te zijn binnen mijn bedrijfje.

Contactgevens gewijzigd..

Voor degene die het niet voorbij hebben zien komen op de diverse mediakanalen, zoals facebook of instagram, hier nog even de gewijzigde contactgevens van BadmintonWorld bespanservice. Zo is o.a. het mobiele telefoonnummer gewijzigd, dus ook whatsappen zal tegen woordig via +31612039689 verlopen. Het oude whatsapp-nummer is niet meer actief.

11 Replies to “Het badmintonseizoen is weer begonnen…”

  1. Succes in het nieuwe seizoen en dat het zakelijk weer een mooi seizoen voor je bedrijfje mag gaan worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.