Zijn naam is Lars Kros (18) en hij speelt al ruim 11 jaar badminton. Op 7 jarige leeftijd zag hij zijn neef, Jasper van Dalsen, badmintonnen. Dit vond hij er toen zo interessant uit zien dat hij het zelf wilde proberen.

Hier is het badminton avontuur begonnen, van de mini’s bij SCBC Reeshof, naar de Noord-Brabantse Badminton Jeugdselectie (NBBJ), door naar de Zuid-Nederlandse Badminton Academy (ZNBA), dat na een tijd veranderde in het Regionaal Trainingscentrum Deurne. Ondertussen zat hij ook al bij de Nationale Jeugdselectie U15 op zijn 14e.

Lars Kros op de Nederlandse Jeugdkampioenschappen 2018

Wil je meer lezen over zijn verhaal? Neem dan eens een kijkje op zijn speciale website voor zijn inzamelingsactie om zijn doelen te kunnen realiseren. Door middel van deze crowdfunding en uw steun hoopt Lars Kros zijn toernooien en trainingskamp mogelijk te kunnen maken. Alle steun is welkom en wordt door Lars erg gewaardeerd!

U kunt de website door HIER te klikken!


Instagram: @larskros
https://instagram.com/larskros?igshid=1u92i4438agpb

Facebook: Lars Kros
https://www.facebook.com/lars.kros

Foto’s: René Lagerwaard
https://www.renelagerwaard.nl/wordpress

8 Replies to “Help badmintonner Lars Kros een stap vooruit”

  1. Naast de leuke berichten en foto’s op je website, is het geweldig om te zien hoe jij mensen wil helpen om hun dromen en doelen te verwezenlijken. Nu ook dit weer dat jij deze jongen zijn website promoot voor zijn crowdfunding. Echt geweldig dat je dit doet hoor Corné.

    Ga vooral door met je website en goede daden om mensen te helpen. Echt TOP!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.