Ik had verwacht dat als we meer vrijheid kregen ik dan weer genoeg inspiratie kreeg om over te schrijven, maar blijkbaar ben ik te druk bezig met genieten van de vrijheid die we weer langzaam terug krijgen. Geen tijd en geen inspiratie, of gewoon geen zin om de laptop te pakken en te gaan schrijven.

Niet dat ik stil ben gaan zitten, juist het tegenovergestelde! Ik ben weer lekker aan het sporten, 2x per week bij Basic-Fit en 1x per week badmintonnen bij mijn clubje BC Culemborg. En dat doet mij goed, weer heerlijk bewegen en genieten van het kunnen sporten. Dat heb ik zeker 6 maanden moeten missen.

En omdat de sporthallen weer open zijn, wordt er ook weer volop badminton gespeeld en dat betekend dat mijn bedrijfje BadmintonWorld Bespanservice weer begint te lopen. Heerlijk weer die drukte van bespannen van rackets en de verkoop van artikelen. Dus ook daar gaan we weer actief mee verder en nieuwe ideeën in de uitvoering zetten.

Heerlijk! Dat we weer lekker bezig kunnen zijn zoals we gewend waren. Zeker na een zware periode voor mij, waarin ik niet lekker in mijn vel zat. Maar langzaam gaan we weer de goede richting op en dan helpt het zeker als je weer van alles kan doen wat je graag doet.

Eigenlijk best raar…

Steeds meer mensen hebben de vaccinaties al gehad of gaan de komende tijd de vaccinaties krijgen. En toch vind ik het eigenlijk raar, want vele onder ons hoor ik zeggen dat het een heerlijk gevoel is dat we door de vaccinaties onze vrijheid weer gaan terugkrijgen. Eigenlijk best raar toch? En ook ik zeg het!

Maar weinig mensen die ik hoor zeggen dat het fijn is dat die vaccinatie goed is voor je gezondheid. Nee, we hebben het over de vrijheid die we terug krijgen. Dan kun je eigenlijk wel zien hoe belangrijk we die vrijheid vinden. En natuurlijk is het ook zo als we ons vrij voelen, gaan we ons ook beter voelen.

Bij mij werkt het wel zo hoor, want sinds ik weer mag sporten, voel ik mijn eigen weer steeds. Ik krijg weer meer energie dan dom in een stoel naar Netflix zitten kijken. Nu is dat zo nu en dan ook heerlijk hoor, gewoon lekker lui voor de tv hangen. Maar het sporten geeft mij toch wel meer energie dan lui in een stoel hangen.

Nog een paar weken…

En ook fijn dat we weer vaker naar kantoor mogen, wat toch veel fijner is dan de hele dag in Teams-vergaderingen te zitten. Het persoonlijke contact is toch fijner dan via een schermpje. Op een of andere manier lijkt het net of ik het rustiger heb gekregen, terwijl ik in een drukke periode zit met de projecten.

Zeker de helft minder Teams-vergaderingen, wat al enorm veel lucht geeft. Je houdt meer ruimte en tijd over om je reguliere werk af te kunnen handelen. Ik vind het veel relaxter om weer op kantoor te werken dan dat ik alles vanuit huis deed. Al is die vrijdag thuiswerken toch ook heerlijk. Die laatste dag van de week alles wegwerken waar je nog geen tijd voor hebt gehad.

De week afsluiten, zorgen dat de mailbox weer leeg is en met die lege gedachte je weekend in gaan. Heerlijk! Dat geeft je echt rust.

Maar nog een paar weken en dan heb ik vakantie! Ik kijk daar toch ook wel weer naar uit, gewoon even vier weken helemaal niets, genieten van dat je wekker niet afloopt en je niets moet doen die dag. Maar dat je wel een hoop mag doen, leuke dingen, met je gezin genieten van de vrijheid.

Foto’s maken…

En in die vier weken gaan we weer leuke dagtripjes maken, naar plekjes waar we nog niet zijn geweest. In Nederland en misschien wel weer even de grens over. Fototoestel mee en kijken of we weer mooie plaatjes kunnen schieten. Dan komt er vast wel weer wat moois op mijn website te staan.

Mochten jullie nog prachtige omgevingen weten waar je mooie wandelingen kan maken door steden en/of natuur, dan hoor ik het graag hoor. Tips zijn altijd welkom!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.