Met mijn koptelefoon op die mijn oren bedekt en heerlijke muziek mijn oren binnen laat dringen, dwalen mijn gedachte even weg terwijl ik zit te relaxen in mijn luie stoel met mijn beentjes omhoog, mijn gedachte gaan even weg van deze wereld. Even niet denken aan de problematiek op deze aardbol en terwijl ik echt geniet van de muziek, dompel ik even weg….

Plots hoor ik op het nieuws dat er in Wuhan iemand in een groot laboratorium een flesje heeft laten vallen met een virus. Er wordt groot alarm geslagen in Wuhan, ramen en deuren moeten gesloten blijven en iedereen moet binnen blijven. Verspreiding van dit virus kan makkelijk van mens tot mens gaan. Isoleren van het vrijgekomen virus staat nu hoog op de urgentielijst.

Even denk ik nog, gelukkig is het “de ver van mijn bed show”. Natuurlijk heel vervelend voor die mensen in Wuhan, maar we hebben er hier in Nederland geen last van.

Dat komt mooi uit, want we wat er ook gebeurt, hier in Brabant vieren we altijd carnaval. En zo zal het ook gaan, er wordt gefeest! Ondertussen blijkt het virus zich over de wereld te verspreiden en een ware pandemie ontstaat. Overal op de wereld gaan landen in een complete lockdown. Straten zijn uitgestorven, alleen de supermarkt en de apotheek op het plein mogen nog open zijn voor mensen die echt wat nodig hebben.

Langzaam komt het weer op gang

Na ca. 2 maanden komt het sociale leven weer wat op gang, er mag weer steeds meer. De horeca gaat weer open, kinderen spelen weer buiten, mensen mogen weer gaan sporten, langzaam komt het weer op gang. Mensen kunnen weer genieten.

Wat is het heerlijk om je vrijheid weer terug te krijgen. Weer kunnen doen wat we zo graag willen doen, zeker nu het zomer is. Lekker naar het strand, samen met je gezin op vakantie naar je favoriete land. Het kan allemaal weer…

Maar dan is het ineens september en het nieuws staat bol over een 2e golf van het virus. Er lijkt een nieuwe lockdown te komen om het virus weer in te dammen. Alles gaat weer op slot, niemand mag meer buiten komen. We zijn weer terug bij af.

Ook op televisie wordt er volop gesproken over het virus. Er zitten wat gasten aan tafel in een praatprogramma. Hoor ik dat nu goed? Men spreekt over een HOAX, dat de wereldbevolking spreekt over nepnieuws. Hadden de complettheorie-denkers dan toch gelijk?

Het is maar een griepje!

De gasten aan tafel dragen feiten aan, laten zien waar de fouten zijn gemaakt, waardoor deze HOAX aan het ligt is gekomen. Wereldleiders hebben dit samen opgezet om de wereldeconomie een financiële reset te geven, bedrijven bewust om te laten vallen, de horeca weer in het gelid te krijgen, zodat de sluitingstijden ook weer terug naar normaal gebracht kunnen worden.

Het blijkt een groot schandaal te zijn, mensen werden bewust ziekgepraat en door de 5G in te zetten, konden mensen makkelijk ziek gemaakt worden. Puur en alleen door de straling van de 5G-masten.

Dit is echt absurt, dat we al die tijd zo voor de gek zijn gehouden. Het was uiteindelijk maar een griepje. Iets wat de laatste jaren steeds weer de kop opsteekt en jaarlijks de ziekenhuizen ook belast. Maar nu door het gebruik van de 5G-technologie, was het beheersbaar en konden ze het groepsgericht aansturen waar en hoeveel mensen er nu ziek werden. Onrust zaaien om de mensheid weer in het gelid te krijgen.

Je moet er niet aan denken zeg..

Het lijkt of de aarde schud, het schudden wordt zelfs wat heviger en ik schrik en open mijn ogen. Mijn vrouw maakt mij wakker. Ik was met de heerlijke muziek in slaap gevallen en gelukkig was alles maar een droom.

Je moet er toch niet aan denken zeg, dat het werkelijk nepnieuws zou zijn, een hele grote HOAX, welke bedacht zou zijn door de wereldleiders. Alsjeblieft niet zeg, laten we er maar vanuit gaan dat het allemaal waar is en dat helaas mensen echt ziek zijn.

Het was wel even zweten hoor, toen ik even weg van deze wereld was. Mijn rug is nog nat van het zweten.

Het is alleen Corona wat het nieuws haalt

En ik denk dat ik voor veel mensen spreek als ik zeg dat we echt al even corona moe zijn. Je kan geen praat- of nieuwsprogramma kijken op televisie of het gaat over corona, hoe slecht het wel niet gaat. En dat we reguliere zorg maar moeten stopzetten of gedeelte moeten stopzetten. Mensen met bijvoorbeeld kanker moeten maar even wat langer in de wachtkamer blijven zitten.

Iemand met kanker of wat voor andere ziekte is ineens niet meer belangrijk. Maar wel de mensen die met een griepachtig virus aankloppen voor zorg gaan gewoon voor. Ik vind dat heel erg! Verschrikkelijk als je krijgt te horen dat je behandeling voor kanker maar even in de wacht wordt gezet. Die kankercellen gaan ook even rust nemen en die kwaadaardige tumoren stoppen ook even met groeien. Die snappen heus ook wel dat zo’n corona-virus echt veel belangrijker is.

“Hey hallo Corné, ik ben wel mijn moeder verloren aan Corona hoor, daar moet je niet mee spotten”. Hoor ik nu iemand spontaan roepen. Ja, klopt, is ook echt vervelend. Maar ik heb mijn moeder verloren aan kanker en jaarlijks sterven er naar m.i. meer mensen aan kanker dan nu aan het corona-virus. Dan gaat de horeca toch ook niet op slot?

Ja heel flauw wat ik zeg. maar hé, het is wel de werkelijkheid! Mensen gaan nu eenmaal dood, dat moeten we accepteren en mee leren leven. Althans, dat zeiden ze ook tegen mij toen mijn moeder de strijd tegen kanker had verloren.

Mag ik dan nu ook hard zijn om te zeggen dat die Corona-patiënte even moeten wachten op de mensen die (wat men noemt) de reguliere zorg nodig hebben?

De zorg op orde brengen

Begrijp mij niet verkeerd hè, ik vind dat iedereen de juiste zorg moet krijgen. Maar zitten we nu niet op het punt dat we als Nederland moeten zeggen dat we onze zorg niet goed op orde hebben in tijden dat er calamiteiten zijn?

Het kabinet riep al een tijdje dat er een tweede corona-golf aan kwam. Het lijkt net of ze daarop hebben zitten wachten i.p.v. acties hebben genomen om de zorg op orde te krijgen. En dan lees je ook nog eens dat er een fout is gemaakt met het stemmen in de 2e kamer en dat er geen extra geld komt voor de zorg, voor de mensen die de laatste tijd zo hard hebben moeten werken. Dat is dan toch in en in triest te noemen, om deze mensen nu keihard te laten vallen?

Kan toch gewoon niet… !!!

En dat alles gaat door je hoofd, als je even van deze wereld weg bent, genietend van goede muziek in je oren…….

6 Replies to “Even weg van deze wereld…”

 1. Covid-19 zal bekend komen te staan als de grootste politieke hoax uit de geschiedenis. Nooit eerder in de geschiedenis zijn GEZONDE MENSEN in quarantaine gezet voor een virus dat op het eind van de rit niet gevaarlijker blijkt dan een influenza-epidemie….

  1. Misschien heb je gelijk, maar misschien heb je het gewoon helemaal mis. Voor alsnog, ga ik met de flow mee, maatregelen die genomen zijn, volg ik netjes.
   Ik twijfel ook wel eens, denk ik ook wel eens dat dit ze allemaal wel goed uitkomt. Maar aan de andere kant zie ik overvolle IC-afdelingen, meer dan er in 2018 waren met de griepepidemie in Nederland, meer sterfgevallen dan in 2018. Dus is het naar m.i. wel wat heftiger dan een influenza-epidemie.

   Iedereen mag zijn/haar mening hebben, dus ook jij. Maar of het nu een HOAX is?
   Ik vind bepaalde uitspraken op je website nog al hard en zeker niet respectvol in mijn ogen, zoals “Rutte Rot op” (Maar dat is mijn mening, ook die mag ik hebben). Ik zou op dit moment niet in de schoenen van Rutte willen staan. Probeer maar eens meer dan 17 miljoen mensen tevreden te houden. Probeer complottheoriedenkers maar eens te overtuigen dat ze ongelijk hebben. Is een hele taak hoor. En als je eenmaal op een ander spoor zit met denken, ben je gewoon lastig te overtuigen dat het anders is.

   Ik zeg overigens niet dat jij of ik gelijk heb, de toekomst zal het ons moeten vertellen. Ik kan daar gewoon niet over oordelen.
   Maar als het daadwerkelijk een HOAX zou zijn, gaat het de geschiedenisboeken in als het grootste schandaal en dan weet in niet wat de bevolking zal gaan doen.

   Maar voorals nog geloof ik niet dat het een HOAX is en heb mijn kop ook niet in het zand gestoken. Ik ga er nog steeds vanuit dat wij door het Rijk goed worden geïnformeerd. En ja, ik denk er ook wel eens het mijne van, maar vind wel dat ik respectvol moet blijven. Blijft altijd moeilijk om te geloven wie er gelijk heeft, tot de echte waarheid is bewezen met echte feiten.

   1. Jammer dat je niet mijn artikel hebt gelezen…..In 2001 lanceerde de VS al een simulatie over een virus pandemie (Operation Dark Winter) en ook in 2018 (Clade-X) die vrij exact voorspellen wat er nu allemaal gebeurt en wat nog zal gebeuren (wanneer hun plan slaagt). In 2017 sprak Bill Gates ook al over een pandemie in een Ted Talk.Hij organiseerde ook 3 maanden voor de uitbraak een grote simulatie oefening (Event 201) over een Corona virus,die zal een wereldwijde pandemie veroorzaken.Men noemt het al een ‘plandemie’…De corona-crisis is bij nader inzien een goed georchestreerde operatie om de bevolkingen over de hele wereld mentaal klaar te stomen voor THE GREAT RESET, een nieuwe wereld van weelde voor de elites, maar eentje van onderdrukking en slavernij voor het gewone volk.De ‘Great Lockdown’ is een strategie die is opgelegd door Klaus Schwab’s World Economic Forum, Wereldbank, IMF, Gates Foundation, Soros en alle onderafdelingen van de Verenigde Naties, inclusief de Wereldgezondheidsorganisatie.Ze gebruiken de COVID-19-paniek als een kans om hun agenda te pushen en deze te verkopen als remedie tegen onze problemen…

    1. Ik zal je website nog wel eens lezen, maar zoals ik zei, jij en ik hebben een mening. Die van jou respecteer ik ook. Maar ik denk het mijne erover. Dat mag ook en weet zeker dat jij die ook respecteert.

 2. Die kwam even binnen zeg. Ik leefde mij helemaal in, je sleepte mij echt helemaal mee in je verhaal. Jij moet een boek gaan schrijven joh, met die spanning die je erin bouwt.

  En wat sluit je met waarheid af zeg. Ik heb er nog kippenvel van. Positief bedoelt hoor, maar deze kwam wel even binnen. Dank voor het wakker schudden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.