Even eruit, even weg uit het huis betreft het thuis werken. Niet dat ik niet graag thuis ben, maar om de hele dag in de zelfde ruimte te zijn waar je werkt, eet en lui voor de TV hangt, vind ik toch ook weer niet een geweldige oplossing. Dus voor mij is het nu net of naar een pretpark ga….

Tja, dagje pretpark! Als ik dan hier op kantoor om mij heen kijk, dan is er weinig pret te zien. Allemaal lege bureau’s, op één of twee collega’s na, die net als ik nog even wat moeten oppikken op kantoor en dan maar meteen even blijven hangen. Verder is er weinig te doen hier, lijkt wel een beetje op Hudson Bay, ken je die winkel nog? Nou, daar was het nog druk als je dat vergelijkt met de drukte hier op kantoor.

Bij sommige collega’s snap ik het wel hoor, dat ze in deze lastige tijd gewoon naar kantoor komen. Zou ik ook doen als ik zo’n vrouw had als hen. Dus is dan ook heel begrijpelijk.

Maar eigenlijk allemaal wel triest. Net nog met even wat collega’s staan praten, met de gepaste afstand van 1,5 meter, en bij hen is het gevoel niet anders dan bij mij. Men weet gewoon niet wat ze moeten doen. Thuis komen de muren op je af, maar op kantoor weet je niet echt of het allemaal wel veilig is vanwege de hele corona-perikelen.

Dus het blijft allemaal nog lastig. Ik verwacht ook niet dat we na 28 april als een paar blije koeien de weide in worden gestuurd met z’n allen en zeker niet als het in China nu tot een piek zou gaan leiden, nu alles daar een beetje weer voorzichtig op gang gebracht gaat worden.

Eikenprocessierups

En het ene probleem brengt vaak ook weer een ander probleem met zich. Zo las ik nu op nu.nl dat het coronavirus de bestrijding van eikenprocessierups kan gaan belemmeren.

Door de uitbraak van het coronavirus dreigt er een tekort aan beschermende kleding voor de bestrijding van de eikenprocessierups te ontstaan. Daarvoor waarschuwen brancheorganisatie Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) en verschillende aannemers donderdag in NRC.

BRON: nu.nl

Krijgen we er dat dadelijk ook weer als overlast bij, nog langer binnen blijven vanwege de haartjes van die processierupsen én het coronavirus. Want die twee samen zal al helemaal geen fantastische combinatie zijn.

Dus eigenlijk nog maar één optie over……

#StayHome

2 Replies to “Even naar kantoor”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.