Ik had altijd al een tattoo willen hebben, maar lang wist ik niet wat ik dan precies wilde. Tja, wat moet je kiezen? Ik wist het gewoon nooit, tot het moment dat mijn moeder was komen te overlijden, binnen een korte tijd stond er een tattoo op mijn arm en had ik nooit verwacht dat het een soort verslaving zou gaan worden…..

Afgelopen woensdagavond d.d.15-7-2020 dan ook mijn 8e tattoo laten plaatsen op mijn linkerkuit, welke nu aan de buitenzijde ook vol is. Al mijn tattoo’s zijn in Tribal-style, dus deze moest er ook weer eentje worden in deze stijl. Dan past het ook allemaal mooi bij elkaar. Na een leuke zoektocht op internet, kwam ik tot een roos die ik wilde.

Mijn tattoos

Een tattoo laat je plaatsen voor jezelf, niet voor iemand anders. Het maakt mij nooit uit wat andere mensen er van vinden, het maakt mij niet uit of andere hem mooi of lelijk vinden. Het zijn mijn tattoo’s op mijn lijf en ik vind het mooi!

Al mijn tattoo’s heb ik overigens laten zetten door de Tattooist uit Tilburg. Ik vind dit een goed adres, je wordt er perfect geholpen, goed advies en een zeer nette en zuivere tattooshop. Overigens zijn alle 8 mijn tattoo’s door Frank, de eigenaar van Tattooist Tilburg, gezet.

Nu langzaam maar weer eens gaan kijken wat de 9e tattoo gaat worden en waar ik die wil laten zetten…hahaha

Er gaat en zeker nog eentje komen, of misschien nog wel meer….

People with tattoos are just people without tattoos, but with tattoos

Wel grappig dat je vaak dezelfde vraag krijgt van mensen die geen tattoos hebben: “Doet dat nou pijn zo’n tattoo laten zetten?”

Nee joh, lijkt net of ze met een veertje over je huid kietelen, je krijgt er gewoon kippenvel van. Tja, wat denk jezelf muts? Natuurlijk voel je dat wel als ze met een naald in je huid aan het porren zijn. Maar doet het pijn? Ik vind het persoonlijk wel meevallen. Maar bij iedereen ligt de pijngrens ergens anders, wat de een als erge pijn ondervind, zal een ander als irritatie voelen. Je kan dat moeilijk zeggen of iets echt pijn doet, maar ik zou liegen als ik zeg dat het geen pijn doet of kan doen. Net wat jij onder pijn verstaat.

Je kan het alleen ondervinden door een tattoo te laten zetten, dan weet je of het pijn doet.

Misschien is het wel goed dat het pijn doet, anders had iedereen een tattoo!

2 Replies to “Een roosje voor mijn moeder..”

  1. Mooie roos hoor en zeker als hij voor je moeder is. Maar die wolvenkop vind ik ook heel gaaf zeg. Wauw!

    En zo is het maar net, je zet je tatoeages voor jezelf op je lichaam, niet voor een ander. Maar je mag met deze tatoeages echt wel pronken hoor.

  2. Mooie tekst zeg: People with tattoos are just people without tattoos, but with tattoos !

    En je beschrijft ook perfect dat het belangrijkste is; dat je zelf blij bent met je tattoo.
    Maar….of het je boeit of niet (lol) ik vind jouw tattoo(s) echt heel mooi !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.