Je moet een beetje met de tijd meegaan, dus ook ik heb voor cona.nl maar een eigen WhatsApp-kanaal aangemaakt. Wat ik er exact allemaal mee ga doen, weet ik nog niet. Maar nu kunnen ze het in ieder geval niet voor mijn neus wegkapen.

Eigenlijk ben ik al jaren fan van Telegram, de schitterende tegenhanger van WhatsApp. Samen met mijn vrienden en gezin appen wij dan ook eigenlijk altijd wel via Telegram. Maar zo nu en dan moet je even wat meebewegen en dan meegaan met de nieuwe trend als het gaat om je website te promoten.

Dus vanaf afgelopen week ben ik met cona.nl nu ook bezitter van een eigen WhatsApp-kanaal!

Natuurlijk te vinden via deze link, KLIK HIER

One Reply to “Een eigen WhatsApp-kanaal”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.