Balen, balen, balen…!!! Iets anders kan ik er gewoon niet over zeggen. Drie weken niet sporten door de maatregelen die het RIVM en het Kabinet hebben genomen vanwege het Corona-virus. Waarschijnlijk pas weer vanaf 6 april 2020 dat we weer mogen gaan sporten.

Geen badminton, niet naar Basic-Fit, gewoon niets mogen doen qua sport. Echt jammer, want sporten doe ik toch wel graag. Zeker ook omdat ik toch wel een doel voor mijzelf had gesteld om in een paar maanden een stuk fitter te zijn. Vandaar dat ik weer actief was gaan sporten bij Basic-Fit.

Aan de ene kant snap ik het wel hoor, dat deze maatregelen zijn genomen om het corona-virus proberen te remmen en niet verder te verspreiden. Als het maar echt allemaal helpt. Maar zou deze periode daar voldoende voor zijn? Ik ga het echt hopen.

Ik wil gewoon weer de baan op om te badmintonnen. Zonder badminton wordt ik gewoon chagrijnig. Een weekje overslaan kan nog net. Maar gewoon drie weken niet mogen badmintonnen. Bah!

Vorige week mocht ik ook al niet, omdat ik toen onder de categorie personen viel met lichte griepklachten. Maar nu nog drie weken erachter aan. Niet leuk!

En natuurlijk zou het mogelijk zijn om buiten wat rondjes te gaan rennen. Maar dat laten mijn kuiten gewoon niet toe. Mijn kuiten vinden duur sporten gewoon niet leuk en loop dat vaak spierblessures op in mijn kuiten door het rennen. Dus dan dat risico maar niet op zoeken.

Ik moet helaas geduld hebben, maar dat is niet mijn beste vriend. Maar wat moet dat moet, al is het met flinke tegenzin.

BadmintonWorld Bespanservice

Het zal ook wel een heel stuk rustiger zijn in mijn bedrijfje, omdat er nergens gebadmintond wordt de komende weken. Dus ook geen spelers/speelsters die hun bespanningen laten vernieuwen. Begrijpelijk natuurlijk, al is het wel het moment om alles even te laten verversen, zodat na de corona-break je weer meteen kan gaan knallen.

Dus op alle vlakken zal het rustig gaan worden, zowel met sporten als met bespannen.

BadmintonWorld Bespanservice
ADVERTENTIE: BadmintonWorld Bespanservice

4 Replies to “Drie weken niet sporten”

  1. Inderdaad balen, ik snap je. Maar we kunnen helaas niet anders dan afwachten.
    Ook ik zou liever gaan sporten. Laten we inderdaad horen dat alles weer snel het oude is. Al vermoed ik dat het ons nog wel even bezig zal gaan houden.

    1. Precies dat wat je schrijft, helaas is het niet anders en moeten we wachten. En ik begrijp de maatregelen wel die ze nemen. Eerst de gezondheid van de mensen, dat is nu wat telt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.