Het ene jaar schrijf ik wat meer blogs dan het andere jaar, de meeste blogs worden ook goed gelezen. Waar ik mijn eigen soms dan wel over verbaas hoe druk oudere blogs/berichten dan vaak toch gelezen worden t.o.v. de nieuwere.

Ook in 2022 werden oudere blogs op mijn website vaker gelezen/bekeken dan de nieuwere, wat waarschijnlijk mee heeft te maken dat mijn website goed doorzocht en geïndexeerd wordt door Google en daardoor oudere berichten eerder gevonden worden op mijn website. Ook in 2022 weer een leuke Top 5. We tellen even af van 5 naar nummer 1

Nummer 5

Op nummer 5 staat een korte blog welke ik heb geplaatst op 13 juni 2020, over de onrust in mijn kleine vijver. Eigenlijk dus helemaal geen echte blog, maar meer een bericht waarin ik een video toon die ik gemaakt heb van de vissen in de vijver.


Nummer 4

Op 3 mei 2019 had ik ooit het idee om met enige regelmaat leuke spreuken te plaatsen. Het bleef echter maar bij één blog. Misschien een idee om dit eens een vervolg te geven, want blijkbaar is deze nog steeds populair onder de bezoekers van mijn website.


Nummer 3

In 2020 meerdere blogs geschreven uit verveling toen we met z’n alle thuis zaten door de corona-maatregelen. Ook deze blog van 16 mei 2020 over de meterkast in de meeste huizen, welke steeds meer op technische ruimtes gaan lijken.


Nummer 2

Op nummer 2 staat dan toch een bericht wat ik ooit in 2018 heb geschreven, over de snelheid van een badmintonshuttle. Apart dat zo’n oud bericht veel bekeken wordt, welke waarschijnlijk met goede metadata is geïndexeerd op Google.


Nummer 1

Tja, met ruime afstand een bericht welke ik ook in de corona-tijd heb geschreven, een bericht welke ik met verzamelde leuke weetjes heb samengesteld over het opgroeien in de jaren 70 en 80. Deze blog heeft waarschijnlijk super goede metadata waarop vaak gezocht wordt op Google, waardoor dit bericht vaak naar voren zal komen bij bepaalde zoekopdrachten.


Alle bezoekers weer bedankt dat jullie met regelmaat mijn website hebben bezocht en mijn blogs hebben gelezen. Ook in 2023 ga ik weer lekker door met schrijven. Waarover? Tja, meestal zijn dat onderwerpen die mij ineens te binnenschieten of ik het leuk vind om er wat over te melden.

Misschien ook weer eens wat vaker de fotocamera pakken om leuke foto’s te maken, want dat is in 2022 iets minder geweest dan voorgaande jaren. Maar ik ga er weer wat leuks van proberen te maken….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.