Dag 4: nog steeds rookvrij!

Aansteker

Tja, die aansteker heb ik nu niet meer nodig, want het is nu dag 4 dat ik niet rook. Nog steeds geen hulpmiddelen en het gaat nog steeds goed. Oké, ik geef toe, er zijn gewoon van die momentjes dat je zin krijgt in een sigaret. Bijvoorbeeld vanmorgen, na een lekker bakje zwarte koffie. Ik kreeg ineens zin in een sigaret zeg, niet normaal….

Maar ben er netjes afgebleven, ik weet namelijk heus wel waar mijn vrouw haar sigaretten heeft liggen. Maar nog steeds niet in de verleiding gekomen om een sigaret te vragen en/of te pakken. Het zijn gewoon die momentjes, dat je normaal een sigaret zou pakken en nu gewoon even niet.

Om de verleiding wat tegen te gaan, pak ik nu dan maar een cocktailprikkertje en steek die maar in mijn mond. Na een tijdje ben je die ook wel beu, maar alles beter dan te gaan snaaien en vreten.

Maar het zijn gewoon de momentjes, je houdt zeker wat tijd over hoor. Niet erg, maar hoe ga je die weer vullen? hahaha

Tja, dan bouw je gewoon nog een website…..

Website BadmintonWorld Bespanservice
Website BadmintonWorld Bespanservice – Klik op de afbeelding om de website te bekijken.

Maar verder gaat het goed met het stoppen! Dit moet vol te houden zijn. Al werk ik natuurlijk weer vanuit huis, dus is de verleiding er eerder dan als ik op kantoor zit. Maar ik ga dit flikken, ik ga dit volhouden….

9 thoughts on “Dag 4: nog steeds rookvrij!”

Geef een reactie