Het blijft heerlijk om de oude Top 40 muziek terug te luisteren. Bijna wekelijks vul ik mijn afspeellijst op spotify wel aan met nummers die ik tegenkom uit de 70’s, 80’s en 90’s. Ik kan daar zeker meer van genieten dan van de meeste hedendaagse muziek.

Zeker als je zo’n nummer tegenkomt waarbij je meteen denkt “Oja, die vond ik toen zo goed”. Wel raar dat je dat op zo’n moment dan pas denkt. Maar door zo’n afspeellijst blijven die herinneringen bewaard en komen ze zo nu en dan weer voorbij. Heerlijk…!!

Spotify afspeellijst – Classics from the TOP 40

Comments (2)

 1. Johan

  Beantwoorden

  Inderdaad is de oudere Top 40 muziek gaaf om terug te luisteren en vele male beter dan de hedendaagse muziek, ondanks dat daar ook zo nu en dan goede muziek tussen zit.
  Gave afspeellijst van je op Spotify hoor Corné. Ik ga hem daar ook volgen.

  • Corné

   Beantwoorden

   Bedankt voor het volgen. Ik probeer met regelmaat de afspeellijst bij te werken als ik weer wat leuks tegenkom om toe te voegen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *