Reeds eerder mijn afspeellijst “Classics uit de Top 40” gedeeld hier op mijn website en ook nu weer heb ik de lijst weer flink uitgebreid met oude Top 40 hits die ik tegenkwam op Spotify.

Veel nummers in de afspeellijst roepen gewoon weer mooie herinneringen op uit het verleden. Muziek uit de 70’s, 80’s en 90’s zijn voor mij toch wel echt heerlijk om terug te luisteren. Muziek zoals muziek ook bedoelt is, er van kunnen genieten en zeker ook kunnen meezingen, hoe vals ik ook zing.

De versterker op standje burenruzie, heerlijk. Of gewoon oortjes in en lekker genieten met je ogen dicht op de bank.

Je kan de lijst hieronder zien en natuurlijk mag je hem toevoegen aan de afspeellijsten die je volgt op Spotify.

Op dit moment staan er 1.422 nummers in de lijst, goed voor ruim 98 uur muziek.

2 Replies to “Classics uit de Top 40”

  1. Mooie lijst hoor Corné, met heerlijke muziek. Als de Top2000 is afgelopen, dan zal ik je lijst gaan afspelen. Beetje verlengde van de Top2000 zullen we het maar noemen. Gaaf en graag nog verder uitbreiden hahaha 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.