Biking with Jonathan

Biking with Jonathan

Als vader ben je natuurlijk altijd trots op je kinderen om wie ze zijn, wat ze doen en wat ze hebben bereikt in hun leven. Ik ben dan ook zeker trots op alle vijf mijn kinderen. En als ze dan weer eens wat leuks doen en daarmee iets willen opbouwen, begint die trots extra te groeien. Zo heeft mijn zoontje zijn eerste filmpjes geplaatst op zijn YouTube-kanaal “Biking with Jonathan”. Super cool!

Ik dwing mijn kinderen nooit om iets te doen wat ze niet willen, behalve dan hun kamers opruimen en andere huishoudelijke taken. Ze zijn vrij in wat ze doen, qua sport en andere hobby’s. Wel probeer ik ze altijd positief te stimuleren om wat met hun leven te doen. Een sport beoefenen en een leuke leerzame hobby hebben.

Ze hebben van mij altijd best veel achter hun computer mogen zitten, zolang het maar niet de hele dag spelletjes spelen zijn, de jeugd noemt dat dan weer gamen. Is het zelfde, maar men wil tegenwoordig alles in het Engels benoemen i.p.v. trots zijn op hun moedertaal. Maar goed, dat is een andere discussie.

Websites bouwen en fotograferen

Naast mijn allergrootste hobby/sport badminton, heb ik de afgelopen jaren wat leuke hobby’s erbij gehad, die ik de laatste jaren weer heb opgepakt, websites bouwen en fotograferen. Het leuk is dat ik dan mijn kinderen daar mee heb besmet, mijn dochter Rowena en mijn zoon Jonathan vonden het dan ook zeker leuk om hun eigen website te hebben.

Mijn zoon heeft er even niets mee gedaan, maar heeft nu geweldige ideeën sinds hij voor kerstmis een GoPro heeft gekregen van mijn vrouw en mij. Meteen gingen zijn gedachtes aan de gang, vastmaken op zijn mountainbike en filmen als hij aan het fietsen is.

Derailleur
Jonathan zijn Giant ATX

Vorige jaar heeft hij in april een gave Giant ATX gehad, waar hij vanaf dat moment al flink wat kilometers mee heeft afgelegd. En wil hij dat nog verder uitbreiden om er gave filmpjes van te maken als hij op zijn mountainbike kilometers aan het vreten is.

Hij heeft er op zijn website dan ook al een eerste stukje overgeschreven en al een heuse YouTube-kanaal voor aangemaakt. Dus het begin is gemaakt en ik ben zeker benieuwd wat hij er allemaal van gaat maken.

En in zijn eerste filmpje laat hij dan ook nog eens zien hoe dankbaar hij altijd is. Even meenemen in zijn filmpje “Dankjewel Papa”. Wow! dat geeft even kippenvel en toch ook altijd het gevoel dat wij onze kinderen toch echt netjes hebben opgevoed en ze de juiste normen en waarde hebben meegegeven.

Promoten van zijn website…

Aangezien ik heb hem toegezegd, eigenlijk gewoon beloofd, dat ik hem zou helpen met promoten van zijn website en YouTube-kanaal. Omdat mijn website cona.nl veel bezoekers en lezers heeft, is dat toch zeker wel de manier om hem een handje te helpen.

En belofte maakt schuld, dus ga ik doen wat ik belooft heb. Zijn website en zijn YouTube-kanaal promoten. En het zou natuurlijk hartstikke leuk zijn als de volgers van mijn website ook zijn website gaan volgen.

Hebben jullie zijn nieuwe filmpje al bekeken op YouTube?

Biking with Jonathan

In dit filmpje geeft hij een mooie uitleg wat hij gaat doen en wat hij daar allemaal voor gaat gebruiken, o.a. zijn GoPro en de software waar hij de filmpjes mee in elkaar gaat knutselen.

Ik vind zijn eerste filmpje al goed gelukt!

Jonathaneke’s Website

Al die leuke filmpjes gaat hij gebruiken in zijn blogs/berichten op zijn eigen website, Jonathaneke’s Website. En wat zou het gaaf zijn als de teller van de bezoekers flink gaat oplopen. Voor een jonge van 14 is dat toch wel gaaf om te zien.

En ik moet zeggen, zijn eerste bericht over Biking with Jonathan is echt al goed. Je kan merken dat hij er echt aandacht aan heeft besteed, zodat het een goed blogbericht is geworden.

2 thoughts on “Biking with Jonathan”

  1. Dat jij trots bent op je kinderen, zie je echt in je teksten. Super leuk dat je zoontje zo actief bezig gaat met zijn gopro om filmpjes te maken.

Geef een reactie