Heerlijk, zomervakantie in eigen land en blijkbaar vinden de weergoden dat ze mij dan moeten straffen met een hittegolf. Dit is echt niet mijn weer, veels te warm!! Ik kan hier echt niet van genieten. Het zweet loopt langs plekken op mijn lichaam waar ik het helemaal niet wil

Ik ben helaas één van die mensen die echt niet kan genieten van het hele warme weer, ik vind temperaturen die we op dit moment hebben in Nederland (+30°C) echt helemaal niet fijn. Ik wordt een loom en moe van. Zweet mijn eigen de pleuris en begin actief te worden tegen de tijd dan andere mensen gaan slapen. Nu koelt het ’s avonds ook niet eens echt af, dus in de nacht lig je ook nog eens te zwemmen in je bed. Gewoon vies weer dit…

En als ik dan de vooruitzichten bekijk voor de komende 14 dagen, zijn we voorlopig ook nog niet af van dit warme weer…

Natuurlijk gun ik de mensen die er wel van kunnen genieten het weer wel toe, zodat ze wel kunnen genieten. Maar temperaturen van rond de 23-24°C vind ik meer dan genoeg, beetje zon erbij en in de avond lekker afkoelen, zodat de slaapkamer een prettige temperatuur krijgt om te slapen.

Ik vind een leuke zomer best lekker en kan er zeker wel van genieten, maar niet met deze hoge temperaturen.

Ze zeiden tegen mij dat bij het water zitten verkoeling geeft met warm weer…

Ik zit al 10 minuten bij een glaswater, maar heb het nog steeds warm!

2 Replies to “Beetje minder mag ook…”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.