Al jaren koop shirts met leuke teksten erop, waarbij ik de laatste jaren had gekozen om ze zelf te laten bedrukken. Maar door de slechte service van de bedrukker heb ik besloten om alles in eigen hand te nemen, waaruit nu een heuse bedrukservice is ontstaan.

Als je bestelt bij een officiële bedrukker, verwacht je dat je een goede service krijgt en krijgt voor waar je voor betaald hebt. Maar bij elke levering ging er wat mis! Daar kan ik dan niet goed tegen en heb ik een tijdje geleden besloten om zelf mijn eigen shirts te gaan bedrukken. Dus een goede snijplotter besteld en een transferpers.

En ja, het eerste shirt ging meteen mis, de tekst aan de voorzijde stond scheef. Maar tja, zonder schade en schande leer je niet. Maar het tweede shirt ging verder goed en begin ik er steeds meer handigheid in te krijgen. Naast voor mijzelf te gaan bedrukken, had ik al vrij snel besloten om ook voor andere te gaan bedrukken, zoals o.a. sportshirtjes.

Sportshirt voor de trainers van badmintonclub Shot uit Dongen

Dus ook was er meteen een extra service voor mijn bedrijfje BadmintonWorld Bespanservice geboren. Ondertussen daarvoor al meerdere hoodies en sportshirts bedrukt.

Leuke teksten op shirts en hoodies

En ondertussen draaide mijn grijze massa door, want wil er wel iets serieus mee gaan doen. Ik hoef geen grote bedrukservice te worden, maar wel een punt waar mensen terecht kunnen om tegen een schappelijke prijs shirtjes te laten bedrukken. Dat kunnen dan inderdaad sportshirtjes zijn, maar ook gewone katoenen T-shirts waarop men een leuke en/of grappige tekst wil hebben. Al dan niet zelf verzonnen, veel is mogelijk dan natuurlijk.

Zelf al leuke shirts bedacht en deze in de webshop van cona.nl geplaatst.

Naast de shirtjes heb ik ondertussen al leuke artikelen mogen bedrukken voor wat nieuwe klantjes, zoals hoodies, T-shirts, rompertjes en tassen. Hieronder een kleine greep van wat ik ondertussen al heb bedrukt…

Ook leveren van kleding

En als mensen zelf geen leuk shirt, hoodie o.i.d dergelijks hebben om te laten bedrukken, dan kunnen wij deze ook altijd leveren. Deze staan niet allemaal in de webshop van cona.nl, maar we kunnen uit een zeer ruime collectie een voorstel doen voor betaalbare kleding, maar ook caps, mutsen, sjalen, tassen, etc…

In samenwerking met BadmintonWorld Bespanservice kan cona.nl u de juiste service bieden op dit gebied.

Spannend!

Toch wel een beetje spannend hoor, eigenlijk zo’n zelfde gevoel toen ik begon met het bespannen van badmintonrackets, “als dat maar goed gaat!” was toen wel een gedachte van mij. Maar al snel had ik dat onder de knie en is dat uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf, waar ik naast het bespannen van rackets ook artikelen ben gaan leveren zoals badmintonrackets en shuttles.

Een uit de hand gelopen hobby, waarbij ik eigenlijk in eerste instantie alleen mijn eigen rackets wilde gaan bespannen. Zou ik het met de bedrukservice zo’n zelfde weg gaan bewandelen? Het begint er al wel op te lijken, de eerste klantjes heb ik al zeer tevreden gemaakt met bedrukte kleding en andere artikelen.

Ik ga ook hier weer iets moois van maken…..

2 Replies to “Bedrukservice cona.nl”

 1. Jaren geleden was het voor mij een sport om verrassende bedrukte t-shirts te vinden.
  Het was mijn trucje om de aandacht van mijn leerlingen te vangen.
  Soms kwamen leerlingen buiten de les om even kijken wat ik die dag voor t-shirt droeg.

  Uiteindelijk had ik een verzameling van meer dan 200 verschillende exemplaren.

  Mijn lievelings shirt heb ik ooit opnieuw laten bedrukken.

  hebban olla vogala nestas hagunnan
  hinase hic enda thu
  wat unbidan we nu

  (Alle vogels zijn nesten begonnen
  behalve ik en jij.
  Wat wachten we nog?)

  Teleurstelling tot en met!
  Niet alleen was de kwaliteit van het t-shirt minder waardig.
  Maar ook de opdruk was van zeer slechte kwaliteit.

  Nu ik met pensioen ben draag ik mijn t-shirts op tot dat ze als poetsdoek verder kunnen gaan.

  Klant van jouw bedrijf zal ik dus niet worden.
  Toch wens ik jou heel veel succes.

  Kwaliteit overwint altijd!

  Optimistische groet,

  1. Kwaliteit is zeer zeker belangrijk. Net als goede service.

   Vandaar dat ik het zelf ben gaan doen. Want veel bedrijven snappen het tegenwoordig gewoon niet meer. Wel handje ophouden, maar geen fatsoenlijke Kwaliteit en/of service aanbieden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.