Ruim 25 jaar ben ik al bespanner van badmintonrackets, een leuke hobby die een aantal jaren is uitgegroeid tot een echt bedrijf genaamd BadmintonWorld Bespanservice. Het is vaak hard werken om alle rackets weer op tijd te hebben voorzien van een verse bespanning, maar heb dat graag over voor de spelers en speelsters die weer een topbespanning willen.

Copyright © cona.nl
BadmintonWorld Bespanservice

Er zijn tegenwoordig veel personen die een bespanmachine hebben gekocht en wat snaren, dan beginnen met bespannen en zich dan bespanner noemen. Niets is minder waar natuurlijk, want het vergt net als andere beroepen een bepaalde vakmanschap, kennis en de juiste verstrekking van informatie aan de klant. Zie het zo dat je een zaag, hamer en wat spijkers kunt kopen, maar dan zeker nog géén timmerman bent. Zo is dat ook met het bespannen van badminton, tennis en squashrackets.

Helaas zijn er zelfs sportwinkels die wel tennisrackets kunnen bespannen, maar de vakmanschap missen om deugdelijk een badmintonracket te bespannen. Let dus goed op bij wie je je badmintonrackets laat bespannen.

Wil je meer informatie, neem dan eens een kijkje op de website van BadmintonWorld Bespanservice of via de facebookpagina.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.